02.05.2024

Защо направо не въведем официално линча в България (датата после ще я обявим за Национален празник. Да бъдат линчувани всички в комплект със прокурори, съдии и адвокати. Зная какъв рев ще се нададе сега – кого защитаваш, садиста от Стара Загора и разни подобни. И никой от „протестиращите“ не си задава въпроса, че не иска ПРАВОСЪДИЕ, а ОТМЪЩЕНИЕ.

Правосъдието е създадено по строги правила, обрамчени със закони. Аз също искам да бъде осъден този от Стара Загора, също смятам, че е садистично да накълцаш осемнадесетгодишно момиче с макетно ножче. Но също така знам, че Законодателят е квалифицирал тези наранявания като лека телесна повреда и съдията по делото просто е спазила точката на закона.

Преди две седмици пред очите ми сгазиха жена и от тридесетте присъстващи само аз дадох показания, а останалите се прибраха по домовете си да псуват правосъдната система, на която не са оказали съдействие… А тя, правосъдната система в цял свят работи с годни доказателства. И се питам колцина от тези, които са знаели за предишните зверства са направили нещо…

Преди да излязат на улицата с представата как звярът ще бъде намазан с катран и овалян в перушина – заедно със съдията и прокурора. И татуираните образи на Ботев и Левски, както и надписът „Свобода или смърт“ ще бъдат скрити под катран и перушина.

Апропо, забелязали ли сте, че баш рецидивистите са татуирали Националните ни герои, защото във време на кризи национализмът е най-конвертируемата валута. А обществото ни е в криза. Не Национална – имаме криза на ценностната система. Както и дефицит на катран и перушина…

Христо Стоянов