15.05.2024

Лъжат Денков и компания, че въглищните тецове ще спрат 2038 г. Икономически, чрез таксите за въглеродни емисии, ще ги смачкат поне 10 г. по-рано. 80 лв. за мегават е себестойността, но с наложените от ЕС такси въглероден грабеж цената се вдига над 200 лв. Енергетиците и миньорите нямат грам основание да не се чувстват прекарани. И не само те.

700 милиона ще лапне американската Марица от т. нар. справедлив преход. Ще отворят работни места за 20 души в някаква фотоволтаична централа или някаква друга шменти – капели компания. Всички тия милиарди по териториалните планове са за нарочени за обогатяване компании спонсори на евроатлантическите душмани.И президентът Радев го артикулира.

Лъже миньорите и енергетиците Сорос Денков. Както излъга цялото общество, че ракетите за С300, които даряваме на Украйна, са дефектни. Някакви тестове установили, че част от наличните боеприпаси са с проблем. Кой прави тестовете, кой прави контролите? Тия, дето даряват ракетите. Колкото си искат, толкова ще изкарат несъстоятелни. По списъка на Зеленски.

Нали знаете какво следва след като се изразходват ракетите за С300. Даряване и на установките и купуване от САЩ на техника на тройна цена. Чертежи, разбира се.

Излъгаха и фермерите.

Всички го разбират. И лъжците. И излъганите. 34 г. върви тая Лъжа с къси крака, наречена евроатлантизъм. Ясна за всички. Изобличена от всички. Но всепроходима Лъжа.

Защо минава, по дяволите?

Милен Милушев

Движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

 

milenmilushev. blogspot.com

t. me/milenmilushev