02.05.2024

Кирил Петков написал на страницата си във Фейсбук пак някакво странно съчинение на кристали и „вятър в главата“ по фантазия, в което замесва баба си Райна и дядо си Кирил – излежавали присъди в комунистически лагери и се гордеел, че баба му отказала да сътрудничи на ДС, но той „не се дефинирал с тях“.

(Свършиха ромите в Дупница, дето ги хвалят!)

Като в тази измишльотина не споменава и думичка за татко си Петко, познайте защо?

И иска да ни внуши, че нямало никакъв проблем в това –  бащата, чичото и дядото на Васил Терзиев да са били ДС и да произлиза от кървавочервен род на ЦК на БКП.

Същият Киро, който умишлено погази Конституцията на Република България, за да се добере до властта, лъже повече от Бойко Борисов и иска да заеме мястото на Пеевски.

И се чудя, какъв е този заспал народ, който продължава безропотно да търпи всичко това, което сам позволява да му причиняват всякакви клоуни и идиоти – гавра, унижение, ограбване?…

Вижте го! Само го вижте и всички думи са излишни.

P. S. Коментар на Илия Иванов: „За допълнителна яснота: баба му Райна е ромка от Дупница. Тя е била санитарка, а не операционна сестра и съответно, никой никога не я е вербувал, защото е оперативно безинтересна. Ако е лежала в затвора, което е съмнително, по-вероятно е да е било за джебчийство и дребни битови кражби“.

Стоян Тончев

afera.bg