17.05.2024

Не Пеевски, не Боко Тиквата, а тоя мръсник, продажник, предател, който се изплю върху цял един народ, който „пребори“ мафията, като изпра Боко Тиквата и го върна на власт, който прикри бруталните кражби на своите селски крадльовци от „пътя на копринката“, с които краде ЗАЕДНО, е виновен за тоталните Просто Идиоти, които ни управляват.

Той ги натресе, той ги легитимира във властта, той ги продуцира като политически проект, неговият селски идиот Копринков от „пътя на копринката“ дирижира избори след избори мушенгийското им „покачване“ на проценти, той се кълна, че щели да променят България, тоя тъпак не провидя от първи взор това, което и най-ниско интелигентния вижда с просто око – че това се ментално увредени хора, зависими от дрога, зомбита с хартиени дипломи и нула ерудиция, широта на мисленето и тъпи като гьонове. Той после се отрече от тях, наричайки ги шарлатани, без грам срам и свян пред народа, който излъга и на когото не се извини.

Не Пеевски е виновен. Пеевски е достатъчно хитър, умен и далновиден, за да прави каквото си поиска, ползвайки такива фарфарони – унизително ниска топка.

Не Боко тиквата е виновен. Боко Тиквата е достатъчно врял и кипял за да сготви тия малоумници, варейки ги на бавен огън и ползвайки абсолютната им нефелност.

Тоя на снимката е готов с дявола да се врътка денонощно, само и само за да упражнява власт, както и да пълни чувалите с кинти от „пътя на копринката“ и не му дреме ни за народ, ни за общество, ни за България. Отдавна продаден, отдавна предател, той носи цялата отговорност за тия мекерета, които за пореден път водят България към вонящото дъно. Както и към война.

И какво от това?

Какво от това като няма и милиметър изправен гръбнак на този народ, кой знае защо наречен народ, при положение, че даже не е и племе, а разплута, безпросветна рая, безхарактерна като малеби, отвратително еснафска паплач без чест, достойнство, без смелост, и най-важното – паплач БЕЗ НИКАКВИ МЪЖЕ. ПАПЛАЧ ОТ ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

Паплач, която вече дори на маса не псува, камо ли да излезе по улиците и да помете тази ГМЕЖ, която е пропила държавата НАВСЯКЪДЕ.

Кой ви пръкна такива – без капка храброст на тая земя, бе?! Видяхте ли се в огледалото на душите си, че сте путьовци, вместо Мъже?!

Видяхте ли се, бе?

Че ми писна да ви шия знамето, а под него – народ от нещастници!

Веселина Томова

afera.bg