24.04.2024

Вече разбрахме,че американските танкове Абрамс няма да попаднат в Украйна и шумът около тях бе единствено за да принудят Германия и Шолц да клекнат за предаването на танковете Leopard на Киев.Вашингтон отново успя с „подлагането“ на Берлин и Европа.

Сега „ново двадесет“, и истерия с далекобойните ракети.

Съединените щати заявяват, че не разполагат с допълнителни тактически ракети ATACMS с обсег от 300 километра, които да прехвърлят в Украйна, съобщава Politico,които обикновено са рупор на Белия дом.

„Американски служители казаха на властите в Киев, че нямат допълнителни ATACMS… Прехвърлянето на ATACMS… ще изчерпи американските запаси и ще навреди на готовността на американската армия за бъдеща битка“, пише вестникът. Вашингтон искал да поддържа определено количество боеприпаси в складовете.

Манията на правителството на САЩ по Украйна застрашава САЩ и техните съюзници, пише Ал Биненфелд в The American Thinker:„Кой нормален би направил Украйна център на външната политика на Америка?

Президентът на САЩ Джо Байдън и ястребите на войната правят смъртоносна грешка,пише The American Thinker.

Официален Вашингтон, който е най-големият доставчик на военна помощ за Украйна, изчерпва американските запаси от оръжия толкова бързо, че страната рискува да загуби способността си да се защитава срещу реални заплахи за собствената си национална сигурност.

„Стана ли Украйна сега по-ценен съюзник от страните със силни икономики? Благодарение на администрацията на Байдън ресурсите на Съединените щати сега са ограничени и ние трябва да избираме приятелите си много внимателно“, заключи Биненфелд.

Йордан Халачев