04.05.2024

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи '35 Днес Марица НАЧАЛО CAMO МАРИЦА Обяви плоВДИВ РЕГИОН Справочник СПОРТ Подкаст Начало > Свят БЪЛГАРИЯ ЛАЙФСТАЙЛ свят ΓΡО БИЗнЕс 30H Пленен украинец: Нашите обстрелват войниците, които се предават на руснаците ١ 10:45, 23.04.2024 23. 8 Marica.bg 217 日0 ㅎ Принтирай'

Все още колебливо, българските медии започват да разкриват какво се случва в Украйна. В тази публикация на вестник Марица се разкрива, че украински войници са обучавани в Англия и хвърляни на фронта, а когато искат да се предадат, от техните – украинските войски, започват да стрелят по тях. Тоест – ако искаш да се предадеш, те застрелват като куче своите. Оказва се, че руснаците се опитват да предпазят украинците от техните, които искат да ги застрелят в гръб.

Да припомня, че на фронта в Украйна се пращат вече 15-16 годишни момчета и жени. Представете си ваш син на 15 години да го хвърлят в тази месомелачка, за да защитава интересите на САЩ и на Байдън. И да прави по-богат Зеленски и родата му. Колко невинни животи ще паднат в жертва на алчността? Колко млади момчета, мъже и жени ще загубят живота си в прослава на един наркоман, който е на ръчно управление от Вашингтон?

Знаете ли кои са останали в Украйна? Бедните! Тези, които не могат да си позволят с джиповете да си изнесат парите и богатствата и да платят огромната миза на границата, за да ги пуснат. Остават тези, които нямат пари да се откупят. И техният откуп е живота и кръвта им.

Откактто злата вещица Нюланд стъпи в Украйна, този славянски народ върви към пълна катастрофа. Нацистките прояви минаха всякакви граници на разумното, насърчавани от семейство Байдън и лидерите на ЕС и Великобритания. ЕС и САЩ имат полза славяните да се избиват помежду си, докато те изпращат старите си оръжия и печелят от войната.

И тук ще отбележа, че ми е жал за украинците. Не тези, които джиткат у нас с джиповете и са нагли и арогантни, а за младите момчета и мъже, които са хвърлени в една кървава месомелачка, в която едни чудовища печелят пари.

Краят на това ще е скоро. Но никой няма да върне синовете и мъжете на украинските жени, които са загинали по фронтовете, често от разстрел от своите.

Елена Гунчева-Гривова