18.05.2024

Страхил Ангелов

Всеки, който посети Москва, Санкт-Петербург или дори Киев разбира много ясно, че се намира в Европа, защото няма Европа без Достоевски, Болшой театър или Чехов и Толстой. А в момента пред очите ни Европа се изражда в американизиран труп!

Ако искате признавайте проведените избори в Русия – все едно е! Ако искате отричайте съществуването на целият руски народ, но той е там със своята държавност, суверенитет, култура, наука, изкуство и най-вече непреклонен дух!

Тези хора никога не коленичат и за пореден път показаха, че нямат намерение да го направят и сега – четете история късопаметни безпросветни марионетки, изповядващи новата „религия“ на водения от капитала милитаризъм. Руският народ никога не се предава и винаги е отхвърлял всякакви опити да бъде унизен и достойнството му стъпкано.

Русия е единствената държава в рамките на европейското културно пространство в момента, която има достатъчно независимост и най-вече воля, за да отстоява собствената си цивилизационна гледна точка!

Това не могат да понесат и приемат дехуманизираните елити, онази клептокрация в САЩ, която наричаме Дълбока държава и която е впила здраво пипалата си в политическия истаблишмент предимно от ляволибералната Демократическа партия и яростно и безцеремонно се опитва да налага предполагаеми „държавни интереси на САЩ“, които са откъснати от всякаква демократична легитимност и контрол, в световен мащаб!

Дали при това положение САЩ са единственият и най-подходящ „партньор“ за Европа и България в 21 век?

Мислете и не приемайте всичко, което ви се натрапва от пропагандните машинарии на либерал-джендързма за чиста монета! Идва нов ден и всичко това ще рухне както и безумната им икономика на въображаемото богатство, която ще бъде заменена от такава на реалните и твърди активи. Русия най-вероятно ще спечели икономическата война! Суровини срещу сапунените мехури на спекулативните финансови пазари. Има реалности и когато не се съобразяваш с тях те чака крах! Европа трябва да преосмисли войната, която с лека ръка започна под давление на САЩ, защото без Русия няма как да има ЕС във вида, в който е планиран. Нали обединена Европа се създаде под лозунга „Никога повече война“…..

Страхил Ангелов