08.05.2024

МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ДЕСА ОТ ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИТЕ!

Направо не е за вярване как се вие и гърчи брутално изнасиленият от Предводителите си „Умнокрасивитет“!

Какво ли не им се наложи да преглътнат и преживеят, горкичките неадекватници!

Днес пък Президентът Радев атакувал избора на нови конституционни съдии пред КС и призовал да не се пристъпва към клетва преди произнасянето му!

Тежка и горчива жълтопаветна съдба!

Преглътнаха коалицията с БСП; преглътнаха да изперат БАНКЯТА – дето щяха да Го изчегъртват вовеки и навсегда – и направиха дори Коалиция с Него! Така и не разбрахме в името на какви висши национални и световни интереси! Уж да се бием с Русия и Путин – и с тази цел да се гушнем с Корумпираните до мозъка на костите си Грандмафиоти!

И не смеят от срам и неудобство дори да произнесат думата КОАЛИЦИЯ, а я заместват гузно с невероятното и налудничаво изобретение НЕ-КОАЛИЦИЯ или СГЛОБКА! Все едно някой да извърши кражба или убийство и да твърди тъпоумно и нагло, че е извършил НЕ-КРАЖБА и НЕ-УБИЙСТВО!

Преглътнаха дори и ШИШИ : всеки ден се кара на шефовете им и ги ругае – и те тичат скорострелно да Му се извиняват и да изпълняват заповедите Му! Почтително и безпрекословно! Това пък било заради някаква мистична съдебна реформа – единствената цел на която е да изгради солиден стобор за съдебно преследване от Независимо Правосъдие около БАНКЯТА и ШИШИ и да увековечи властта им в Територията, превзета от Американците!

Сега пък дойде време да преглътнат и феноменалната юристка ДЕСА от Дулово! И пак същите мантри: „Ама вие Радев и Путин ли искате да дойдат на власт!“ Всичко друго било приемливо и „в интерес на националната сигурност“!

Утре няма да се учудя, ако ошашавените жълтопаветници организират и митинг в подкрепа на ДЕСА!

В края на краищата е част от НЕ-КОАЛИЦИЯТА, вярна и предана до гроб на не-коалиционния партньор БОКО БАНКЯНСКИ и правоверна ЕВРОАТЛАНТИЧКА!

Това е най-важно! А приказките за някаква си там „професионална компетентност“ и „високи морални качества“ за определена позиция – са бошлаф!

И са измислени – и се разпространяват от омразните Русофили!

НИКОЛАЙ РИЗОВ