02.05.2024

Делян Пеевски:

„Направо не мога да повярвам, че човекът за когото се грижих 9 месеца, който както видяхате изобщо не се справи с длъжността премиер на България, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата, който, когато се наложи да отида до тоалетната, по време на преговорите с миньорите, ми прати смс с текст „Има ли проблем, че излизаш“, той да казва, че аз съм най-голямото зло, докато му държах ръката и му помагах“.

Искрено се забавлявам как Делян Пеевски ги слага тия мишоци, освен на скута си, и там, където трябва – на политическото бунище.

Няма как да не бъдеш пълен идиот, като Николай Денков, който днес по невъобразим начин изплеска, че „от дълго време се въртели слухове, че ДАНС прикривала канали с наркотици“. И да кажеш, че посредствената бивша „анализаторка“ в ДАНС, която впрочем, както писа АФЕРА, е изхвърлена от Дирекция Терор в ДАНС, заради съмнения, че от нея изтича класифицирана информация, едва ли не е някакъв таен разбивач на ужасната контрабандна дейност на ДАНС.

Денков е толкова сапунен хлъзгав глупак, колкото и сапуните, които уж „открива“.

Впрочем, Делян Пеевски много добре днес го изрисува, толкова добре, колкото хвърли в кенефната политическа яма и Христо Иванов, апликирал го завинаги върху скута си.

А иначе: МИШОК ДЕНКОВ, ЗАЕДНО С ГНОМОВАТА СИ ПРОСТОИДИОТСКА КОМПАНИЯ!

За първи път у нас ДАНС и КПКОНПИ правят такава мащабна акция по разбиване на контрабандни канали за наркотици и цигари!

За първи път в тази престъпна организация са гепани по бели гащи шеф на Агенция Митници, крупен контрабандист Паскала /и двамата арестувани/, заместник шеф на Агенция Митници, главен секретар на МВР Живко Коцев /неарестуван и подал вече оставка, само и само да му бъде спестен ареста и готов да свидетелства за лайната, в които се е набутал корумпирано/ и финансов министър Асен Василев, който е назначил тия хубостници по висшите етажи на Митниците.

И сега АФЕРА да ви обади!

Тази мащабна операция, в която бяха арестувани шеф на Митниците, крупния контрабандист Паскала, и гепан по бели корумпирани гащи главен секретар на МВР Живко Коцев, НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЗИ УСПЕХ, АКО НЕ БЕ ПАЗЕНА ТАЙНА ОТ МНОГО ИНСТИТУЦИИ И ОПЕРАЦИЯТА НЕ БЕ ИЗВЪРШЕНА ЕДИНСТВЕНО ОТ ДАНС И КПКОНПИ!

Разработката показа просто какви мошеници, измамници, корумпета и алчни наглеци простоидиоти ни управляват.

Всичките кадри на ПП/ДБ, набутани по високите етажи на Митниците, лъснаха с насрани задници, заедно с финансовия им министър Асен Василев, който ги назначи.

А вървете и пак гласувайте за тия корумпирани мошеници гномове и простоидиоти!

Веселина Томова

afera.bg