26.04.2024

Анастасия Гешева

На наша територия имаме голяма паника. Изборите на 2 април ТРЯБВА да доведат до съставяне на редовно правителство, независимо какъв коалиционен фон ще съдържа то. Това е задача от Козяк, вероятно под личното наблюдение на Мустафа, която трябваше да си тръгне, два пъти и правиха ИЗПРАЩАНЕ в посолството и все не си тръгва, и не си тръгва. Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа, след като гледаме как се дава обществена среда само за нейните любимци от ПП и ДБ. Даже и от ареста ги вади.

И така, задачата е България НА ВСЯКА ЦЕНА ВЕЧЕ да има редовно правителство, за да свърши най-малко 3 неща.

1. Да доубие енергетиката чрез унищожение на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ (затова са Магнитски в петък в 6 вечерта срещу трима души, свързани с централата).

2. Да разреши участие на България във войната срещу Русия чрез изпращане на войски.

3. Да осигури безпроблемното вкарване в еврозоната и задължително да се неутрализира провеждането на каквито и да било референдуми.

Това са три главни задачи, но има и други, които не са по-маловажни.

Ударът по Горанов вече доведе до желаната реакция, Бойко Борисов е целият в бяло и се готви за избори.

Притеснява ме, че и партията на Слави изглежда е включена в плана, защото той заяви, че ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО, ако бъде избран.

Неуспешният преврат в БСП също води натам, да не се позволи на БСП да смени курса и да осигури участие или съучастие в бъдещата коалиция за доубиване на България.

Законът Магнитски е възможно най-яркото определение на механизма за въздействие „Една жена каза“. Как е възможно закон на друга държава да надцаква националното законодателство, това е отговор, не въпрос. Например аргументът срещу Малинов е направо детски смешен и същевременно безочливо арогантен с неприкритата си антизаконност. Малинов бил подкупил съдия, та да иде в Москва да си получи ордена. Подкупил съдия! По такова НЕДОКАЗАНО „ОБВИНЕНИЕ“ В СТИЛ „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ трябва веднага да бъдат санкционирани сума народ в ЕП, Конгреса и Камарата на лордовете. Вече няма дейност в света, която да става без подкупване на съдия. Затова е повече от ясно, че Козяк удрят руските връзки на България с цел да разчистят път на любимците на Херо – Киро и компания.

Дали задачите на Козяк ще успеят, зависи много от българите. Всеки свободно да прецени как да действа. Но мисля, че неприятният за Запада развой на световния ред води до истерясване в определени болни точки, каквато безспорно е България. Защото тя е на първо място в Европа по русофилство и затова трябва да бъде с глава ниско долу в прахта. Отново ще кажа – Ние имаме тук пролята руска кръв, тя ще стои вечно, нищо не може да я измие и понеже кръвта вода не става, България вечно ще подкрепя Русия. За ужас на Козяк. В психологията има цял раздел „Как да се научим да приемаме реалността?“ Горещо го препоръчвам на всички болни евро-атлантици.

Анастасия Гешева