28.03.2024

А аз те питам, Румене – докога ще вършиш само глупости? Скачаш ту наляво, ту надясно, ту напред, ту назад! Хаотично, безсмислено криволичене на лунатик. Кажеш с половин уста нещо уж в полза на българския народ и на Русия – и веднага след това тичкаш раболепно да цункаш чепика на САЩ и на аватара им „Украйна“.

Иде ми наум старата детска смешка: “ Старец кара колело, а насреща му – лай@но! Ха наляво, ха надясно – право във лай@ното прясно!“

Само в твоята бедна глава тези щурави лупинги се припокриват с понятието „политика“. Знам защо правиш така – ЗАЩОТО НЯМАШ КАУЗА! Националната кауза единствена спасява личността от глупави постъпки, лутане и пропадане в пропастта. Тя е мотивът, тя е мощният гръбнак, който държи изправено челото – не само на един държавен глава, но и на всеки човек.

България за теб е празен звук – първо, защото родителите ти не са ти вдъхнали достатъчно обич към Отечеството. Второ – защото си просто, неуко момче, въпреки изпъчената ти поза на екраните. Трето – защото си се клел във вярност на НАТО – а такива лакеи НАТО, Пентагонът и ЦРУ ги държат в железни клещи. И четвърто – защото си делегирал управлението на хорица, още по-прости и от теб – на физкултурници – по неувяхващия пример на Тиквата. Каква тогава е разликата между теб и Боко Банкянски?

Народът отдавна е казал: „Тръгни след бръмбар – на гов@но ще те изведе“! Ето къде ни изведохте – твоят физкултурник и ти самият. Щом кадрите на ВИФ са толкова ценни в управлението на държавата, нека още при завършването да им дават тапия за министри и президентски съветници.

Чуват се някакви гласове – да не те критикуваме, защото ти си „най-малкото зло“ в българската политика. Подобно разсъждение е опасно. Често „най-малкото зло“ се оказва най-голямото. В твоя случай страшното е, че мнозина ти се довериха. Подведоха се по снимката ти в поза на героичен пълководец „с поглед в бъдещето взрян“! А всъщност сърчицето ти е заешко – избумкаш някоя патриотична фраза и тутакси се скриваш под масата.

Ти си сапунен мехур – който се пукна веднага след изборите за втория ти мандат. Едничкото, което ще ни оставиш в наследство, са твоите „шарлатани“.

Е, и Мадаренко ще си спомня за теб – когато отваря кутийката с ордена. Питам се какъв орден ще окачиш на сексоложката по анални и орални практики Илашчук? Не усети ли, че Зеленски ти се подиграва като изпраща подобна специалистка за посланик у нас?

Апропо, измисли някакъв орден и за мама ти Херо, иначе тя няма да си тръгне от България!

Милена Върбанова