29.03.2024

Вся власть советом – на САЩ!
Американските медийни храненици в големите САЩ, които тъпчат в задниците си по 10-15 хиляди лева възнаграждение и се наричат „журналисти“, ви обясняват всяка сутрин напоително как стоят нещата у нас и в света. Тези фъшкии са ви ясни. Другите подобни, които тъпчат в задниците си по 15-20 хиляди лева месечни доходи са депутатите.

Гледам сутринта двама кандидати – Кирчо и Наско! Лидери били, този път вече щели да оправят всичко, което е за оправяне. Сополивото селянче от с. Батин ще се борело срещу съветстките влияния в България, нищо, че той самия е съветски милиционер, а после и съветски прокурор. В новите реалности се прехранва добре с антисъвестка дейност присъща на всеки недоразвит глупак. За Кирчо, какво да ви кажа!? Той лъже без да спира поради полова незрялост и е готов да краде дори със задника си, като за тези неща няма никакви вътрешни скрупули. Кирчо и сополанкото от с. Батин направили коалиция от 8 партии и вече са в екстаз – ще бъдели първи. Нищо, че всяка от тези партии поотделно имат по 0.3 обществено влияние. Някои от тях нямат и толкова, но важна е бройката. За тях.

И така.

Медийни храници на САЩ, депутатски храниници на САЩ, експертни чучела на САЩ, обществени рупори на САЩ, народни трибуни на САЩ, енергетици на САЩ, партии на САЩ.

Независими от Русия, роби на САЩ. Такава една робска демокрация ни сполетя.

Николай Марков