17.05.2024

Наблюдавам с мислене , но мълчаливо как тези безродници и откровени далавераджии си мислят , че държавата е тяхна. И Василев и Борисов и наглия Пеевски.

Никой обаче не вижда основата на подигравката към хората, не само в България. Единствената причина е , че нашите продажници, не само тези, са приели че СО2 води до промяна на климата. Това не е вярно. Зелените рекетьори , добре финансирани от перките и фотосинтезиращите, развиха това като стратегия- замислена и много добре представена.

Единствения начин е да се спре плащането за емисии, които емисии, не вредят, не пречат на никого. Пример: Фотосинтезата на планетата спира при 0.22 ппн тоест колко е съдържанието на СО2 в оня 1% от неосновните газове Азот 78 , Кислород21%. Това е една голяма измама! днес е на ниво 0.25ппн за СО2, а знаете ли колко е бил презз 1992г -0.28ппн. Глупостите на Зелените и техните кукловоди , тоест емисисарите от СБ, познайте на кого се плащат- на Световната банка! Тоест на банковите картели на САЩ. Питайте Китай, дали плаща? А Русия? А Бразилия? Не, не плащат – само малките балами и Европейските зелени Еуглени плащат. И така проблема са емисиите и гласовитите Зелени инфилтрати. Подписаното споразумение е продължаване на геноцида срещу нас, малките народи.

И помнете без СО2 няма фотосинтеза, тоест зърно, плодове, кислород! Можете ли да си представите , колко ефективен процес е фотосинтезата, след като може да превърне от процеса си СО2 0,25 в ефективен прозиводител на кислород, заедно с вкл на О2 от органичния синтез?

България има само един свой собствен енергиен ресурс – маришкия басейн, предлагат но да го спрем. Айде бе, Българи предлагат на други българи да спрат да се хранят щото хранененто им пречело на храненнето на някои хора от другата страна на океана. Много нагло , нали и…продажно! Така, спирането на нашето плащане към Световната банка за въглеродни емисии е основата да си имаме ток. И забележете, Полша го договори, като дерогация, както нашата за петрола. А ние? Иначе има и друго решение: смятаме колко ток без въглеродните емисии може да произведем, а тойе за около 560 милиарда евро до 2038г , и ги плащат ведната. това е БВП на България за 4,2 години. може сметката ми да не е вярна, но това е май минимума.

Данните ми са микс от публикации. Евросъюза се държи като в нашата поговорка: Сития на гладния не вярва. Проблема е политичиески и създаден от зелените бонвивани подкрепени от неолиберастите! Да видим дали има политици в тази страна, а не политикани!

Георги Тодоров