25.04.2024

Сега, аз може нищо да не разбирам, но най-много викаха срещу главния прокурор Гешев ПП, ДБ и Мамин Зарков. Той им пречи и те искат да го свалят/премахнат, поне аз с такова впечатление останах в последните година две. Та не зная коя точно мафия иска да го убие.

Защото сега, нали, някак ми се набива в очите че ако го гръмнат, то ще им се решат проблемите на ППДГБТ+. От друга страна, ако го убият, Гешев ще стане герой, ще му се изчистят всички петна за връзките му с мафията, как я обслужва и не и пречи. Та сложна е ситуацията …😁

Най-неадекватна е позицията на Възраждане. Първи, още преди всички други, те обявиха тази елементарна инсценировка за терористичен акт и нападение срещу държавата. Нали щяха да казват истината на българския народ? Защо тогава се изравниха с ГЕРБ? Защо легитимираха и те тази евтина форма за установяване на контрол? След няколко дни ще проличи защо инсценираха атентат и когато стане ясно кой стои зад всичко това, то Възраждане ще са на другата страна от народа. Пак.

Като гледам кои най-много реват и преекспонират случката, виждам, че това са управленския състав на службите и позалязли „експерти“ като МаяМаноловият Славчо Велков. И си правя извода, сега службите ще бъдат активирани, ще бъдат вероятно прочистени отново. А кой напоследък говореше как ще сложи ръка върху службите? Кики Белята, зад когото са световните глобалисти у нас и родните им пипала. Не знам дали съм права, просто гледам и слушам. Много тежки глупости.

Анастасия Гешева