01.05.2024

За пореден път им гледахме резила на тия маймуни! Вселенско позорище! От това откриване на НС може да се пръкне ново понятие в световната парламентарна лексика: „откриване по български!“

По български ли? Ами! Турчинът Вежди заклеваше депутатите „в името на българския народ“, а турчинът Карадайъ заяви от трибуната „Нас ни е избрал народът“. Кой народ? Турският, разбира се – народът, комуто служи Карадайъ. Мустафа дотури и подходящ цитат от Левски: „Времето е в нас и ние сме във времето. То нас обръща и ние него обръщаме“!

Какво да кажем на това? Само едно – „о, майко моя, Родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш“?

Но и в повечето от останалите кресла също не седят българи, а евроатлантици. Тях единодушно ги е избрал целокупният евроатлантически народ с адрес улица „Козяк“. Въпреки, че са пратени в НС от един и същи адрес, те са непримирими принципни врагове – всеки от тях гласува за своя председател и е готов да одере жив чуждия председател!

Народът се смее пред телевизора на тия маймунджилъци, а трябва да плаче. Или да грабне сопите!

Но не да грабне сопите, защото не бил избран председател! А за да размаже от бой целия продажен помиярник, който олицетворява мъртвата и разложена политическа система, но продължава да се бута в управлението!

Най-отвратителното в цялата днешна клоунада беше това непрекъснато смоменаване на „народа“! „Народът“ни е пратил тук! „Народът“ чака да изберем председател! „Народът“ иска от нас „работещо правителство“! „Народът“ няма да ни прости, ако не се разберем!

Гиди кашмери с кашмери, на народа му е все тая дали ще изберете маймунския си председател и маймунското си правителство! Народът не „чака“ нищо от вас! Народът ви ненавижда и се отвръща от вас като от прокажени! Ако народът иска нещо – то е пълна лустрация на „политическата класа“, експроприация на олигархията и съд над националните предатели! Чухте добре – съд над вас, паразити!

Прав беше ЯнКев да стане накрая и да каже: „Ами ако тия три милиона, които не гласуваха, вземат, че гласуват на следващите избори?“ Глупостта е по-силна от лицемерието и ЯнКев се изпусна, че ви е страх от тия три милиона мълчаливи. Ако те гласуват на следващите избори, ще гласуват за сила, която тепърва ще се появи на хоризонта и която ще ви помете, а ако не гласуват – ще се вдигнат на юруш и тогава майка ви жална! Ясно ви е, както е ясно и на нас, че е узряло времето за нов национален, социален и политически порядък, който вие ще гледате през решетките ( ако имате тоя късмет! ).

Впрочем, както днес се дърляхте, така утре ще се прегърнете – в това сме сигурни. Защото сте еднаква паплач и никакви линии, нито червени, нито черни – не ви разделят. И същият ЯнКев – „американският възход“ – утре ще излъчи председател на НС, а вдругиден ще стане „премиер“ – с третия мандат. Но за кратко – за много кратко!

Милена Върбанова