05.05.2024

Накратко за решението на Върховният Административен Съд!

Имал съм няколко професионални и два лични контакта с него. Това не е съд и вероятно никога няма да стане такъв, докато не излезе от политическата си същност. Въпреки това. ВАС разглежда жалби по административни актове, а не изследва надежност на технически средства за гласуване. За последното няма никаква компетентност. Затова обясненията на либералните политбанди и медийните им рупори са манипулативни, популистки и нелепи. Но най-вече нагли.

Съдът се произнесе по съществото на иска и потвърди всички взети решения на ЦИК като правилни. Друг е въпросът с криминалната страна на казуса, който така наречената „реформирана прокуратура“ въобще не разследва. И след като самият министър се съгласи да свидетелства пред наказателен съд за заплахи срещу децата му от страна на Петков, цялата „демократична общност“ се обърна срещу него. Алексейпетровчетата са единни, когато трябва да се убива някой, дори и деца. Затова в тяхно лице аз виждам истински комунисти, облечени в сини премяни. Впрочем, всички видяхте, че те нямат никакъв проблем да реабилитират изцяло криминални лица като Борисов, Доган и Пеевски и да издитнат за кмет на София не някой си безизвестен и безличен Терзиев, а самото ДС, което зловещо наднича зад гърба му. С милиардите си.

––––––––––––––––––––––––––––––

Гласуването с машини в България е престъпление!

––––––––––––––––––––––––––––––

Не упреквам тези, които не знаят защо. Глупави хора, невежи. Но ако и отказват да разберат, значи са част от мафиотската тиня. Доказаха го с действия и бездействия. Уви. Войната за България продължава!

Пазете се от гнева на търпеливите.

Николай Марков