01.05.2024

Българи, защо върховният орган на властта в България се нарича НАРОДНО СЪБРАНИЕ? Защото той принадлежи на народа, на българския народ! Българският народ е върховен суверен в държавата! И нека българският народ реши кой посланик да бъде поканен и кой – не!

Изметта, която „гласува“ под диктовката на САЩ, ЕС и НАТО да не бъдат поканени посланиците на Русия и Беларус, не е избрана от българския народ! Българският народ не гласува на тия избори! „Народни избраници“, за които са гласували по-малко от 20 процента от имащите право на глас, не са нито народни, нито избраници. И тоя факт не се променя дори от раздутата до 39 процента официална статистика за изборната активност! Не, тия хора не са избрани и нямат право да приемат или отхвърлят никакви актове! Това са нелегитимни навлеци!

Още с първия си акт, от първия си ден – дори отпреди да настане първият й ден – тая паплач показа, че мястото й не е вътре в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, а вън от него – на бунището! На бунището на историята и на бунището в прекия смраден смисъл!

Нека българският народ направи своето волеизявление – със скоростно гласуване в социалните мрежи или ударна подписка по улиците на селищата – ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ИЛИ НЕ Е СЪГЛАСЕН РУСКИЯТ И БЕЛОРУСКИЯТ ПОСЛАНИЦИ ДА БЪДАТ ПОКАНЕНИ на откриването на НС? За всички е ясно как ще се произнесат българите!

А ако попитаме народа дали Мама Мустафа е редно да присъства? Какъв ли ще бъде отговорът му? Глас народен – глас Божи!

Нима ще допуснем гнилата Тиква, никаквецът Бойкикев и простакът Киро отново да решават вместо нас? Какво решение могат да вземат тия омразни ибрици – освен ибрикчийско? Ще приемем ли техният позор да стане и наш?

Предлагам веднага да започнем всенародна подписка ЗА присъствието на посланик Митрофанова и нейния белоруски колега и ПРОТИВ виртуалното участие на Зеленски! Не желаем да бъдем облъчвани с нацизъм, па макар и клоунски!

Нека не позволим откриването на Българския Парламент да се превърне в зловеща халтура!

Дипломатът П.Воденски заяви, че непоканването на някой от посланиците, е нарушение на международното право. Или Мама Херо има правото да не й пука за правото?

Ако сганта от Герб, ПП, ДПС, ДС и разкраченият Янев си позволят да плюят на волята на българския народ в деня на откриването на Народното Събрание – то много скоро ще бъде закрито! Ще го закрие СУВЕРЕНЪТ! Не за нови избори – а за страшна разплата!

Милена Върбанова