20.04.2024

Руският аналитичен център Русстрат съобщава, че в законодателството на Украйна се правят законови промени, които ще разрешат въвеждане на чужди войски в Украйна. Засега няма никакви подробности за какви военни части става дума.

Бързам да кажа, че в ЕС се говори за „коалиция на желаещите“, да участват във война срещу Русия. Но нещо ми подсказва, че всъщност става дума за насилствено тласкане и принуждаване на някои държави към участие и мога да изброя три от тях – Полша, Румъния и България.

Вчера в рубриката на БНР „Проверка на факти“ беше „проверена“ информацията, че в Полша военни отказват да се подчиняват на политиката на подготовка за влизане на полска армия в Украйна и война с Русия. Този факт го знаем от седмици, че има масово недоволство в полската армия от такова движение, но българските национални фактчекъри опровергават факта и твърдят, че нямало брожения в армията. Аз пък твърдят, че щом една новина се проверява от фактчекъри ол оувър дъ уърлд и се опровергава от тях като фалшива новина, значи тази новина е абсолютно вярна всъщност. Следователно трите посочени държави имат голямо съпротивление, но и в трите държави управляват напълно подчинени на ЕС мъпети, които не управляват, а изпълняват заповеди по имейла.

Щом най-голямата армия в Европа, полската, има съпротива, представете си за какво става дума.

Отново ще обърна внимание, че за ДД е от изключително голяма важност да обърнат България срещу Русия в опит да скъсат неразрушимата връзка помежду им. За да не изглежда така, че да си личи тази цел, са включени и други държави. Затова е и този огромен натиск.

Още нещо важно има по темата.

Натовските армии са ПЛАТЕНИ, а не НАБОРНИ. Затова и те станаха обект на всякакви експерименти на злото върху хората. Защото на служителите там им се ПЛАЩА за службата. Много добре известни в историята са НАЕМНИЦИТЕ, на тях никога не може да се разчита. България е в същото положение. Срещу тази армия от наемници ще се изправи наборната руска армия, която се е клела до последния човек в нея да пази Русия и която към момента, при увеличените руски територии и мобилизационния таван, ще достигне 2 милиона души, които ще защитават родината си. А евентуално участие на европейски армии в Украйна ще защитават Зеленски и САЩ. Тоест, български войници ще се бият за САЩ!

Безумието на евро-управлението достигна нови висоти на абсурда и унижението вчера, когато страниците членки по диктат от Урсула бяха разделени на групи, за да се срещнат задължително със зеления наркоман. Такова унижение аз не помня! За България говоря. Всъщност помня. Пред Хитлер.

Анастасия Гешева