03.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

Няма да се уморя, не разчитайте на това! Българският офицер не предава оръжието си.

НАТО и ЕС срещу полк.Николай Марков!? Заради донос от българи.

В най-трудните дни за братска Русия, когато целия свят е грабнал оръжие срещу нея, а неполиткоректните се преследват и заплашват с убийства дори и в България, декларирах недвусмислено, че съм русофил.

Не се гордея с това, нито се срамувам! Естет съм, интелектуалец. Не искам нищо в замяна на това от Русия, тя и без мен ще се оправи. Винаги се е оправяла. Казано е ясно в книгата на книгите: „Каквото на Земята, такова и на Небето!“.

Заставам пред цялата нация и света с името си и не се страхувам да кажа, че Русия не носи и не трябва да носи цялата вина за това, което се случи в Украйна.

Не са виновни и украинците, които живееха един почтен и приличен живот в своята страна. Небесното Домостроителство, обаче, е друга работа.
Някои го разбират, други след време ще разберат.

Съгласих се да участвам в това предаване, за да дам поредния урок по родолюбие, честност и човешко достойнство.

Никой няма право да ни цензурира, преследва с измислени обвинения и заплашва, заради правото ни на свободно изразяване, заради политически и човешки права, както и заради личните си амбиции.

Срещу подобни работи тези хора ще срещнат моята твърда позиция. И не само.

Съветвам най-добронамерено българската Прокуратурата, специални служби и съдилища, както и други органи на държавната и политическа власт, да издигнат най-високо в работата си човешките права и чак след тях да поставят гражданските.

Човешките права не са виртуални права, а смисъл на човешкото съществуване.

Гражданин на България мога и да не бъда, както не бяха и най-великите българи погребани в чужди държави, презряли държавата си. Но не и Родината!

Те бяха преследвани и прокудени от овластени престъпници, като днешните. Но аз съм роден Човек и като такъв ще умра, господа доносници!

Генно модифицирани доносници!

Гледайте, слушайте и се учете от по-мъдрите от вас. Пийте изворна вода на колене и благодарете на Небето и Земята, че сте живи и здрави, защото лошите работи стават много бързо.

И най-често, който нож вади от нож умира…“

НИКОЛАЙ МАРКОВ