29.03.2024

Страхил Ангелов

Подписката за свикване на национален референдум за запазване на българския лев набира сила и все повече хора сами търсят къде да се подпишат. Убеден съм, че необходимия брой подписи – 400 000 валидни, ще бъде събран, както и че резултата от предстоящото допитване ще бъде в полза на националната ни валута.

Това го разбират и противниците на допитването – т.нар. евроатлантици, направили „цивилизационен“ избор. Затова смениха стратегията и спряха да клеветят и обиждат всеки, който е ЗА референдума и започнаха да игнорират подписката. Държат се все едно тя не съществува и фокуса е изместен към далеч по-маловажни и незначителни тривиални въпроси – заровиха се в традиционното дребнотемие на местната политика.

Големият проблем за финансовата олигархия, която се обслужва от лобисткия картел, наречен Европейски Съюз, е че ако в малка България се проведе референдум и техния план бъде отхвърлен това може да стане заразителен пример и за други народи и те да тръгнат да търсят справедливост и суверенитет.

Родината ни е малка и няма чак толкова голямо значение дали ще влезне в картела „еврозона“ или не, бедата е, че ако успеем с допитването нашият народ ще си повярва и ще набере самочувствие, а това може да доведе до отхвърляне и на други решения, които се взимат някъде извън страната ни и извън кулоарите на формалната власт! Това е голямата болка на колонизаторите и тукашните компрадори и затова ше направят всичко възможно референдум въобще да не се състои!

Наш дълг е да покажем, че не сме подплашено стадо, което всеки може да стриже както и когато намери за добре. Тук вече въпросът не е само за влизането ни в прогнилата еврозона, която скоро и без нас ще рухне – иде реч за НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО и останалата ни воля за съпротива!

ПОДПИСВАЙТЕ СЕ!

Страхил Ангелов