02.05.2024

Негласуването сега е сигурно предаване на България в ръцете на злото! Нашите подлоги изобщо не ги интересува, че не гласувате. Техните схеми за разпределяне на гласове са разработени до ювелирност и с хартии и с машини.

Единственият начин да се объркат сметките им е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ. Защото схемите за натъмяняване на гласове зависят от приблизителния брой гласували, а глобалистите у нас и техните директори в чужди държави вече свикнаха с ниския дял гласували.

Напълно погрешна е тактиката, че чрез НЕГЛАСУВАНЕ ще бъде спряно включването на България във война с Русия, защото тази тактика издава неразбиране на процеса за борба с глобализма в дълбочина. НЕГЛАСУВАНЕТО е сигурен начин за успех на цялото портфолио на мозъчния либерален тръст у нас.

И сега идвам до горещия въпрос, за кого да се гласува. Този въпрос изобщо не е труден! Намираме се във фаза от живота, в която няма връщане назад и в която нещата се сведоха до екзистенциални рамки. Вече никакви вътрешни събития нямат значение, ако не се даде отпор на външното поставяне на България в тоталитарния лагер на западния либерален глобализъм. Все още не сме подчинени напълно. Следователно изборът се свежда до това ЗА или ПРОТИВ вкарване на България в еврозоната и във войната срещу Русия.

Няколко пъти писах и обяснявах, че всички партии са прихванати от Херо Мустафа. Това е факт, който никога не бива да се забравя! Но във всяка партия има останала съпротива срещу САЩ, или нежелание за колаборация, насилствено подчинение на Козяк, или има бъдещ потенциал за съпротива. При положението, в което светът се намира, ЕС се намира и съответно България се намира, това дава и отговорът на въпроса за кого да се гладува.

Ясни са всички, които служат единствено и само на световния хегемон, ясни са всички, които ги е страх от световния хегемон и от страх ще продадат България. Ясни са всички, които се правят, че вървят с хегемона, но не съвсем. Ясни и са и такива, които открито му се противопоставят. Следователно всеки може да се определи.

Разбира се, че всеки е свободен да не гласува, ако не може да избере или ако не разбира какво казвам. Но НЕГЛАСУВАНЕТО в момента директно служи на онези, защото ги улеснява неимоверно. Злото е много изобретателно и постоянно, ако му затвориш вратата ще влезе през прозореца. Ако му затвориш прозореца ще влезе през комина.

Не ги улеснявайте! Точно през тази година, решаваща година за световния прелом, не улеснявайте злото чрез НЕГЛАСУВАНЕ. Това е положението.

В момента има само лошо. Изберете по-малкото лошо, за да не дойде голямото лошо.

Анастасия Гешева