08.05.2024

Анастасия Гешева

Непременно трябва да се разбере, че характеристиките на Запада са тоталитарни. Техните „ценности“ се налагат тоталитарно, което ще рече, че няма „не искам“. И това е начинът на налагане от векове. Просто в 20 век и началото на 21 век станаха брутални! Така се увлякоха и опияниха от властта си, че изгубиха всяко чувство за мярка и предпазливост. Не може да не си съгласен с техните „ценности“. Не може да не ги приемаш.

Това трябва да се види и разбере точно сега, защото е надвиснало. Тук свобода няма и никога не имало. Или приемаш, или умираш, друг път Западът не позволява. Просто е страшно да се осъзнае това и да се наблюдава.

Комунистите нито в България, нито някога в СССР, нито където и да било в Европа не помислиха дори за миг да налагат с такова унищожително настървение своите „ценности“, както това е правил и прави англо-саксонсия тираничен тотален ред и контрол, първо чрез колониализма и след това чрез либерализма и глобализма.

Колониалиализъм – либерализъм – глобализъм. Това е градацията на Дълбоката Държава в исторически контекст и болшевиките в цяла Европа са контрапункт на тази реалност, независимо, че няколко науки се опитват да „докажат“, че болшевизма е продукт на ДД. Виждайки размерите на безумието, мащабите на античовешката концепция на западния ред, объркването на еволюционния порядък и дори стремежа да се промени Божествения ред, считам, че Фукуяма е прав – Западът в тази си културна матрица определено стигна края на своята история.

Плашещо е насилието, с което „ценностите“ му се налагат. Заради което сега се води и войни. Значи без войни Западът не може да бъде спрян да налага насила себе си. Това е глобален извод. Сергей Лавров направи анализ преди няколко дни, в който ясно каза, че времето на „червените линии“ приключи, Русия се намира в реална война със САЩ, разбирай с Колективния Запад. Нещо, което всички разумни искаха да бъде избегнато. Не можаха да го избегнат и може би няма друг начин. Значи Русия вече не държи своите червени линии, Русия влиза в настъпателна политика на всичките страни на живота си с цел да излезе напълно от този унищожителен контрол на Запада.

Като държа да кажа, че едно са жертвите в борба с тоталитаризма на демокрацията чрез спрени и блокирани информационни канали и мрежи, съвсем друго измерение са жертвите чрез загуба на тела, чрез мъчения и осакатявания. Проливането на кръв за спасение от либерал-глобализма е категорично ново ниво в световната геополитика и както винаги правото в бъдеще ще е за тези, които са пролели кръвта си. Но казано е – Ще дойде диктатура по-страшна от комунистическата.

Има две новини, които според мен са ултра фалшиви в морето от фалшиви новини, в което плува Запада и България. Може и да греша, но така мисля.

Първата е, че Шолц ще даде танкове на Украйна. Съобщава Шпигел, който е собственост на Бил Гейтс. Без коментар! А че се води първата танкова информационна война е извън всяко съмнение. Танковете за Украйна ще променят положението само у програмираните чрез медийни образи хора. В реалността ще бъде съвсем друго.

Втората е, че на този швед, който запали Корана в Стокхолм онзи ден, му поръчал и платил азиатец, уволнен служител на Раша Тудей в Швеция. Срам нямате в лъжите и нагласянията!!!

Анастасия Гешева