01.05.2024

Не знам защо българските политици и американските им господари живеят с усещането, че много се интересувам от Окраината, от окраините, от Зеленский шут и дали имат или нямат ток. Боли ме фара, да го кажа по народному, за всички тях. Не ме интересуват, а единственият интерес към тях е като този, който човек изпитва към нахална конска муха, която му досажда.

Не се и съмнявам, че окраините ще се оправят, след като целият свят се е загрижил за тях и ги засипва с милиарди евро, подпомага ги с оръжия и им праща наемници. Галените храненици на САЩ и ЕС. Но не искайте и от бедна България да участва в целия тоя цирк. Както вече казах, изобщо не ми дреме нито за Зеленския, нито за Окраината! Мен ме интересува България и българите. И доколко тази война ще се отрази на моята Родина и моите сънародници.

Парламентът, все едно оправи българите, тръгна веднага да дава на окраините. Срам и позор за българските политици! Вместо да пращате оръжия на Окраината, въоръжете добре българската армия, вместо да пращате помощи на наркомани и нацисти, подпомогнете българите и българските деца! Другото е най-обикновено предателство!

И престанете да показвате тоя шут по медиите. Предизвиква се обратния ефект и дори позиви за повръщане при по-чувствителните.

Елена Гунчева-Гривова