03.05.2024

Да беше ми казал някой преди година или преди 6 месеца, че ще ни сполети бедствието ПП-ДБ и че то ще е по-страшно и гибелно от 12-годишното управление на ГЕРБ, щях да се изсмея и да кажа, че това е невъзможно.

Допуснах огромна грешка и не мога да си я простя. Не можех да си представя, че ГЕРБ ще се прероди в още по-уродливо и антибългарско чудовище, създадено от самозабравилите се и самовлюбени властолюбци Кирил, Асен и тяхната тимуровска команда. Те, заедно с Бойко и ортаците му, създадоха най-отвратителната мафиотската банда в нашата история.

Бандата не се интересува от настоящето и бъдещето на България. Бандата бърза на всяка цена да осребри мераците си. Бандата наподобява валяк, който се спуща по стръмно нанадолнище, а на волана няма шофьор. Където мине, трева не никне. Прегазва дори и надеждите, които лекомислено си завъдихме с протестите преди три години и обещанията за изчегъртвато на ГЕРБ и корупцията. И ГЕРБ е тук, и корупцията избуява подобно на вреден и отровен плевел. Ще има възмездие.

Защото ГЕРБ и токсична ОПГ и ще изрита новите си „партньори“ веднага, щом тия алчни бездарници станат безполезни за Бойко.

Любо Кольовски