07.05.2024
Николай Марков

Николай Марков

Не трябвало да обръщаме внимание на корумпираните Доган, Борисов, Петков, Иванов и Василев. Ограбените милиарди нямали значение пред европейските ценности. И радиоактивната ни храна също няма значение! Яж и умирай по евроатлантически модел и пълен с ценности…

Да мълча ли? Никога.
Лондон е забравил вече, че беше разбит и с установен комендантски час от нацистите само за две седмици. Преди повече от половин век. В наши дни тази непобедима страна ще падне за 24 часа и след това Бог да им е на помощ. Париж също не си спомня, че великата френска армия влезе в тактически чувал за една нощ. Франция падна без да гръмне пушка на фронта. След това колаборационисти, срам и унижения, всички знаете. Великите европейски държави гълтат въздух за секунди в истинска война и след това идват онези, които носят ада със себе си. Те носят и Възмездието.
Лондон, Париж и София – три кули от морски пясък! Три жертви на суета и алчност.

Всички сте свидетели, че Великобритания и Франция първи нападат Русия.

Да не се повтори украинския сценарий и да излезе, че Русия ги е нападнала първа и цялото НАТО, особено „предния фронт“, трябва да воюва срещу Русия. Казвам го преди да се е случило и преди да оперем ние англо-френската агресия, целяща разграбването на Русия. Целият Близък изток е вече опустошен от НАТО и агресията продължава с напълно измислени оправдания за руски заплахи. Виждате също, че същите внушения вървят и в България по всички възможни начини.

Свидетели сте, че НАТО провокира, не Русия! Отговорът предстои.

Николай Марков