20.04.2024

Ха, добър вечер
Отдавна не съм ви писал, ама работата си е работа.

Да, ама днес докът работих и ми минаха едни мисли из главата. Сетих се, когато зеленясалия мъпет мобилизира цела Украйна, а и освен това докара куп чуждестранни платени от САЩ, НАТО и ЕС наемници, които да се бият на страната на Украйна. Стотици хиляди украинци избягаха от Украйна и отидоха на почивка в европейските страни.

Опашките по границата бяха километрични. Но, но тогава никой не посочи с пръст нарко-мъпета, че мобилизира мъжете и ги праща на фронта, а сега? Сега всички пищят, че Путин мобилизира руските граждани. Като че ли той няма това право, а само мъпета?

Каквото и да предприеме зеленясалия, то е правилно. А, когато Путин предприеме същото, то е нечовешко.

Показват ни километричните опашки от руски граждани по границите, които не искат да бъдат мобилизирани, но не показват тези, които са готови да се бият за Русия. Те поне са руски граждани, а не купени пешки-войници. И в Украйна имаше недоволство от мобилизацията, но това не го показаха по разрешените нам медии. Но пък ние видяхме с очите си избягалите украинци по нашите черноморски курорти.

Ние платихме престоя на дезертьорите от украинската армия. Сега обаче няма да посрещнем избягалите от Русия дезертьори. Те са второ качество дезертьори.

Що не изведа Рекс да ви препикае политиката.

Поздрави: Мажд Алгафари