29.03.2024

Анастасия Гешева

Днес започват референдумите в Донецк, Луганск и Херсон за присъединяване към РФ. До понеделник всичко би трябвало да приключи. Ще видим как ще протече, какво ще стане по време на референдумите, защото ако успеят, след това е ясно – тези земи ще са фактическа територия на РФ и следователно ще бъдат обезпечени от руската армия, технологии, социална, здравна и прочие държавни системи, включително ядреният щит ще легне отгоре им.

Дни на върховно напрежение.
Защото в шеги и закачки Западът ни поставя на ръба на гореща война. Ако на някой умен и красив му се ходи на война, или децата му да ходят на война, моля, мисля, че центровете за доброволци работят навсякъде. Но да ни вкарват зорлем във война, това няма да го допуснем и аз лично ще направя всичко възможно, което аз мога да направя.

Два дни продължава добре познатия евро-атлантически зомби ступор, с глупости да сразим врага. У нас също се говорят дежурните глобалистки глупости от дежурните инсталирани навсякъде във властта глобалисти. Само че това вече не ни върши работа, защото Путин увери, че Русия ВОЮВА, вече го прави, с НАТО, а България е НАТО. Следователно….
И вместо да излязат да поемат отговорност за воюването на НАТО с Русия, нашите властимащи и власттърсещи се правят, че това тях не ги засяга. Хубаво. Как ще обяснят на народа, че освен разорението от вредните противоепидемиологични мерки, освен глупавата държавна политика по енергообезпечаването на България сега ще прибавим и евентуално участие във война? Чакам да ми обяснят!

Владимир Путин бил заплаха за целия свят!
А Урсула фон дер Лайен какво е?
А Бил Гейтс?
А Хилъри Клинтън?

Руснаците бягали от мобилизация!
А украинците не бягаха ли от мобилизация?
Кое от двете е по-позорно???

ЕС се държи като че нищо не се случва. Аз вчера казах защо. Защото управлението на ЕС изобщо няма за цел живота, здравето и щастието на народите на ЕС. То има за цел интересите на шепа хора! И за вируса беше така, и за ваксините, и за всяка тема е така.
Затова и в ЕС цари дух на безумие. Например, пекарката на понички вчера каза, че Великобритания ще зарежда Украйна ДОКАТО УКРАЙНА НЕ СИ ВЪЗВЪРНЕ ВСИЧКО В ТАЗИ ВОЙНА. Питам, това означава ли, че населението на Великобритания започва да живее за Украйна и ако Украйна изчезне от картата на света, което е реалната реалност, какво ще стане с населението на Великобритания? То ще загине ли след като няма да има повече ресурси да храни Украйна, че и себе си? Кой позволява на такива хора да стават министър председатели и да вземат решения за бъдещето на стотици милиони? Путин бил идиот. А тази какво е?

Още много малко остава в тази форма, уверявам ви! Смеят ми се, плюят ме, няма значение. След като това продължава да бъде европейското политическо поведение, до края на годината ЕС го чакат болезнени раздиращи конфликти. Няма народ, който може да издържи такова безумие от няколко кризи едновременно.

А решението е просто.
Спиране на конфронтацията с Русия. Спиране на икономическите безумия. Възстановяване действието на свободния пазар (аз, левият човек да говоря за свободен пазар, а психодесните да ми говоря за планов пазар! Докъде се докарахте!) Възстановяване на суверенитета и мирно съвместно съществуване.
Но не, глобалистите не искат това.

Ако тези безумия продължат, включително идиотската информационна пропаганда, ни очакват много сериозни неща. Готови ли сте да ги посрещнете заради САЩ и Херо Мустафа или който и да е американски или английски посланник? Заради престъпници като Кирчо и Асенчо? Които замениха престъпника и му разказаха играта, още не може да се освести горкият, че новобранците се оказаха негови учители. Заради Радан и Бойкикиев? Заради соросоидите и вечните им глупости? Готови ли сте заради тях да отидете на война, да пратите децата и мъжете си? Уж, че браните свободата и демокрацията! Помислете.

Реакциите в европейските медии, в американските медии, там където все още са позволени коментари, показват, че народите не желаят война и не си правят илюзии кой и защо прави всичко това.

Много е важно какво ще стане в Източна Украйна до понеделник. След това ще видим.

Желанието на Германия да влезе в СС на ООН е важна новост и определено новина. Работата е там, че никой не съобщи, че намерението за реформиране на ООН и СС е одобрено и от САЩ и от Русия и то в момента! Единодушие, точно в момента. Водени са разговори по този въпрос, което ме обнадеждава, че не всички канали за връзка са блокирани, не всички от страна на САЩ са дежурните идиоти.

Освен това, смятам, че Германия има пълно право за това искане и не виждам нищо застрашително, никакъв реваншизъм. Аз виждам страх у Германия, че ще бъде смляна от глобалните чудовища. Конфликтът с Полша, в който я вкарва Англия, изключително много притесни Германия. Задейства се рефлекс за самосъхранение и не смея да се надявам, но някакво желание да се опълчи на хегемона ДД. Ако с Германия воюват горещо и студено САЩ, Англия, Франция и Полша, и Китай, сетете се сами коя държава може да и помогне!
Някак вътрешно сигурна съм, че никакъв реванш не търси, а спасение!!!

Никой да не забравя, че и Германия и Полша са членки на НАТО и следователно имаме вече конфронтация вътре в НАТО! Нека никой не забравя, че в Германия вече има 20 милиона мюсюлмани, които ги контролира Турция. А кой контролира Турция, трябва ли пак да повтарям?

Анастасия Гешева