19.04.2024

На бензиностанцията, на която обикновено зареждам. Момичетата на касата – маскирани. Познавам ги. Знам, че ако не ги задължават, защото са на работа, маска няма да сложат.

И те ме познават доста добре, но за всеки случай ги уведомявам да не очакват да си нахлузя парцал на устата. Никакъв проблем не срещам, разбира се. Цял ден брояли колко от клиентите са с маска. Питам ги – и колко долу-горе? На сто – един-двама били.

Момчето, което влезе след мен се включи в разговора и каза, че покрай предишното ортодоксално маскиране е развило астма. Сега, някой ако много държи да го напсувам, пък нека се опита да се промъкне с коментар, че между двете няма доказуема връзка.

Не че допреди пет-шест месеца – освен в няколкото случая броящи се на пръстите най-много на двете ми ръце – си слагах маска, но сега някой може да ми надене юлар на устата само със сила! Ще ме видите маскиран едва тогава, когато Катерицата Беатрикс стане  заместник на Гълъб Донев в Министерски съвет…

Иван Иванов

Бележка на АФЕРА: Ето новият здравен министър на Радев какви идиотии плещеше преди две години! И днес хоп-троп министър – аре, слагай парцала и да не те видим без него, клоун! Идиоти след идиоти, явно Радев има слабост към тях:

 

https://afera.bg/