20.04.2024
Отде да знае дивият овчар, който до неотдавна, в дебрите балкански, поради високопланинска самота и отчаяно нямане на женска ласка, скришом и со страхом от хорска мълва и наказание Божие – е онождал по някоя и друга скромна невчесана овчица – че доще време да стане пионер на неолибералния свят, който не само ще узакони деянието му, но възторжено ще го аплодира и възвиси до нормално поведение на хомо сапиенс!
Ето какво чета в сайта life.ru, който от своя страна цитира libertaddigital :
„В Испания решиха да легализират зоофилията!
Конгресът на Испания одобрява нов закон за защита на животните, който е бил предложен от министъра по обществените въпроси на страната Йоне Белара. Съгласно документа в страната се легализира половият акт с животни, ако при него не се нанася вреда здравето им.
По този начин от Углавния кодекс се изключва сексуалната експлоатация на животните като самостоятелно престъпление. За подобни действия, извършителят ще бъде заплашен от наказателна отговорност само в случай, че по време на секс, човекът е нанесъл травма на животното. Автор на инициативата е партия Unated We Can, която по-рано бе предложила за кучетата, котките и някои други животни да се приеме статусът на разумни същества или на същества, надарени с чувствителност.
Едновременно с легализацията на зоофилията, новият закон е направил по-тежки наказанията за жестоко отношение към животните. В частност, за разправа с плъх, появил се в дома, човекът е заплашен от лишаване от свобода за срок до две години…“
Машалла! След хомосексуализма, кръвосмешението, педофилията и канибализма, ето че и скотоложеството бе признато за законна, нормална и достойна лична и обществена практика! Не ми е ясно само как ще се съчетават правата на „съществата, надарени с чувствителност“ с реалната възможност те да станат обект на сексуални посегателства от човек, чиято любовна жар не споделят. Ако някоя овчица питае нежни чувства към определен чобан, а друг чобан или дори кочът на стадото, вземе, че я опъне – каква ще бъде реакцията на закона в такъв случай? А ако някой „надарен с чувствителност“ пръч заскокне жената на стопанина си? Като на изнасилване ли ще се гледа на този акт в съда или като на изконно право на животното на любов? А как ще се регистрират законните бракове, в случай, че животното реши да узакони емоционалните и половите си отношения с човека?
Мм, въпроси, въпроси …
И всички те чакат юридическото си уреждане.
Но горе главите – пробивът е направен, ледът е счупен, предразсъдъците на стария свят лежат в развалините му.
Колко ли овчета с копитца и човешки муцунки ще са пръкнат? Колко ли теленца ще викат подир краваря: „Тати, като отиваш в града, купи ми книжка с картинки!“ Ще има голям разплод и прираст в ЕС! На хаирлия да е!
Очаквам всеки момент някой испански режисьор да мине с любимата си свинка, облечена в предизвикателни одеяния,
по червения килим на кинофестивала в Кан! А няколко кучки, подмишкосали холивудски звезди – да вият от завист! Този път Европа изпревари Америка!
–-
Така. А сега питам вас, нормални хора! Този закон от любов към животните ли е създаден? Та той узаконява тяхното мъченичеството и подхвърлянето им като жертви на отрепките на човешкия род, на най-долните перверзници! Кой следовател, адвокат или прокурор ще отиде при тях да види дали „им е нанесена травма“? Кой ще бъде свидетел на мъките им? Не, този „закон“ е издевателство и над човешката, и над животинската природа. Негови автори могат да бъдат само чудовища – сатанисти, които си въобразяват, че са по-силни от Бог и Божиите закони!
Милена Върбанова