29.03.2024

Може да бъде изображение с 7 души и текст, който гласи '111 днес марица 0000 начало TEMA развитие CAMO мариш начало българия общество обяви справочник пловдив регион подкаст спорт българия лайфстайл ® 16:45, 22.09.2022 свя мобилизираме до 500 000 запасняци при нужда 16:56, 22.09.2022 & тони михайлов ©10252 252 57 принтирай'

Евроатлантиците и правителството постепенно ни подготвят да приемем факта, че влизаме във война. При нужда сме щели да мобилизираме половин милион запасняци. Ма ква нужда, бе! Ние нужда нямаме, поне в момента. Нуждата е голяма, миризлива и отвратително рядка, но е на САЩ, не наша. И не мисля, че българите трябва да избърсваме голямата нужда на САЩ и да жертваме български мъже и жени, за да могат американците да си защитят икономическите си и военни интереси в Украйна и да отслабят Русия. Ама ние такъв зор нямаме!

Зорът на евроатлантиците е, че ако не се пънат да защитават американските интереси, ще им спрат финансирането. Ами тогаз? Вие, драги читатели, представяте ли си Ристе Иванов да работи?!? Той! Да работи?!?!?! Ми никой не може да си представи такова нещо. Затова е и цялото това напъване. Заради техните грантове да ни вкарат нас във война. Тоест, да дадем кръвта си, живота на мъжете и синовете си, за да може Ристе, Просто Киро и останалата сган предатели да си получават комисионните и грантовете!

Нека да е ясно на всички – ние мъже за курбан нямаме! Ние нямаме интереси в Украйна, който има – да ходи да си ги защитава. Американците да си вдигнат оядените части и да ходят да се бият като искат. Ние пушечно месо не ставаме!

Българските мъже имат един дълг – да защитават БЪЛГАРИЯ! И напомням на българските офицери и войници да помнят клетвата си – те нямат дълг към други държави, нямат правото да воюват за чужди територии и чужди интереси. Защото зад тях е България. Ако врагът /който не е тоя, който ни развяват по медиите/, дойде тук, тогава дълг на всеки българин е да защитава Родината си. Срещу враговете. Които не са от Русия, да напомня!

Няма да мине, кравари! Просто няма да мине номера.

Елена Гунчева-Гривова