28.03.2024

И по време на ковида беше така, макар сега да е по-тежко. Имаше борба между силите и тя се усещаше физически. Ден едните сили имаха превес, ден другите, редуваха се. И сега е така, но с по-големи периоди и паузи, това ми подсказва, че войната в Украйна е най-големият залог в историята в борбата срещу ДД.

Изключително наивно съм подхождала към отмъстителността и решимостта на ДД да оцелее на всяка цена, невероятно силен инстинкт имат да унищожат всичко около себе си в стремежа да оцелеят те. Това съм го подценила жестоко!

Другото нещо, което ме изумява с размерите си е бързината, с която купуват душите. Почти без съпротива. Малцина остават верни. В момента сме на ръба на реда. Във връзка с 24 февруари ДД ще направят всичко възможно да хвърлят света в хаос. Има още едно осъзнаване, което е изключително болезнено.

Фигури от ДД, които си смятал, че не могат да бъдат задминати по престъпления и неприятност, рязко се оказват издухани от идващите отзад нови лица. Такъв е случаят с Борисов в България, а в момента се изправяме пред същия случай с Байдън в САЩ. Срещу Байдън кампанията вече се води лично от центъра на ДД, Демократическата партия, те говорят, че е за старчески дом и за сменяне. Защо? Нали Байдън беше най-върл ястреб и русофоб, наши стриктно изпълняваше всички зловещи политически решения на ДД. Оказва се, че дори русофобът и ястребът Байдън не е достатъчно жесток и ще бъде заменен. Цяла есен Байдън даваше знаци, че с Русия трябва да се преговаря, но когато в навечерието на Нова година започна да говори за това, че Украйна трябва да мисли за загуба във тази война, внезапно започнаха да намират секретни документи на САЩ в гаражите и тоалетните му. Понеже е на възраст все пак, нямаше как да му изнамерят любовница, въпреки, че Памела Андерсън споделя в мемоарите си, че 80 годишен се е представил отлично при нея.

Ако нещата се получат, САЩ ще заменят Байдън с човек, който ще даде на Украйна бойни самолети и ракети със среден обсег. Същото намерение вчера изнесе Урсула в Киев, което потвърждава новата цел на ДД. Понеже няма накъде, планират наистина пълномащабна война с Русия през плацдарма Украйна, но и през разширението му в Полша, Прибалтика, Румъния и България. Да, и България! (Да, България!🤓) Два въпроса тук ме вълнуват.

Докога обществото ще стои безучастно пред лавината, която идва да го погълне и аз имам предвид всички общества, които са членове на ЕС и НАТО? За любителите на двата съюза не се притеснявам, те отиват на война с Путин и са много щастливи. Докога обществата и в частност нашето ще гледа безучастно как една шепа хора, лишени от всякакви политически качества, се разпореждат със съдбата на поколенията? Колко пъти говорихме, обяснявахме?

Изключително бързи са ДД! Като змия, накъде се обърнеш, там са 100 от тях, намериш пролука да ги пробиеш, идват нови 100. Това е враг, с който разединени гора никога не могат да се справят, а за невежеството да не говорим.

Клинтънитите и техните слуги семейство Обама искат да сменят Байдън с друг, който ще започне война с Русия, а след известно време и с Китай. Същото иска и върхушката на ЕС, изпращането на самолети и ракети, вече гласувано от ЕП в декларация, означава война на ЕС с Русия. То някои управляващи в ЕС не го и крият. Мислех, че е невъзможно да стигнем до такива размери на падението и безумието, но ето, стигаме. Борис Джонсън вчера говорил пред НАТО, че Русия никога няма да използва ядрено оръжие. Това е! Това им е целта, защото не постигнаха нито една друга. Сега целта е всичко, ядрен удар, ама пак да дойде първо от Русия, не от тях. Ще правят всичко възможно да стигнем до ядрен удар. Ако ги оставим разбира се!

В навечерието на 24 февруари, дата, която завинаги ще остане като жалон в историята, спряха окончателно руските медии в ЕС. Съгласна съм с Алгафари, че е много опасно това, което Путин ще каже за годишнината и което Русия вероятно ще продължи да разкрива. Започнах с това, че никога не съм очаквала, че са възможни такива размери на престъпленията на ДД, които да надвишат познатите до 2020 година. Украйна е важно място, фокусът на събитията.

Но има една държава и един човек, които са може би най-важното нещо за пореден път и през тази година и това е Турция и лично Ердоган. Ердоган заплаши устоят на ДД, НАТО, с физическо унищожение. Това повишава неимоверно заплахата от него за ДД.

В Турция предстоят избори за президент и аз мисля, че ще бъде направено всичко, за да бъде спрян Ердоган, включително не изключвам опит за убийство. Заплахата за живота му е многократно по-голяма отколкото съм предупреждавала досега. Ако Ердоган не бъде спрян и заменен с русофоб и послушен мъпет като новия чешки президент, носещ имената на Петър и Павел едновременно (дали си дава сметка какво означава това и на какъв огън ще се пържи, едва ли), Дълбоката Държава ще понесе смъртоносен удар.

Ако премахнат Ердоган, ще се отвори моментално втори военен фронт срещу Русия. Каква ирония – Русия и Турция заедно срещу България! Ако някой ни беше казал…..

В Дълбоката Държава цари хаос. Странни неща се слупват ФРС вчера заяви, че САЩ няма да могат да избегнат дефолта. Урсула каза в Киев, че ЕС ще приготви нови половин милиард за Украйна плюс нови санкции срещу Русия и това при положение, че МВФ в доклада си за 2023 година дава РЪСТ на икономиката на Русия с 0,3 %, а не спад с 3,5 %, както говори политкоректната пропаганда. Следователно още пари и оръжия за Украйна и санкции срещу Русия означават дълбоко обедняване на цяла Европа. За кого работи Урсула, за ЕС или за Путин?

У нас размразяването на НДСВ странно съвпадна с посещението на Елеонора Митрофанова и Волоколамският митрополит Антоний във Врана в София на 7 декември миналата година. Тази среща беше оповестена от пресцентъра на руския патриарх Кирил и личния сайт на Симеон, като последният ИЗПРАТИЛ МНОГО ПОЗДРАВИ НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ. Тъй като Симеончо в момента е доайен на аристократичния клон на ДД от страна на Кобургите след смъртта на английската кралица, явно е, че в неговия кабинет във Врана са станали важни неща и много важни послания са отлетели както към Москва, така и към Лондон.

Предположението ни е, че Путин има контакт с Кобургите в Лондон чрез Симеон, като детронираният български цар може би е поставен най-после под контрол. Това ще мога да го заявя със сигурност, когато видя колко хора ще вкарат НДСВ наесен в парламента (наесен, не сега през април) и каква позиция ще заеме НДСВ – за или против Русия.

Анастасия Гешева