27.04.2024

Определено соросоидните сектанти от ДеБъ са най-уродливото политическо образувание в целия политически спектър.

След като два месеца храчат и се упражняват върху бащицата Радев, а по-най-харда като НюШиши дори за импийчмънт говореха, сега Ристето взел да се самопредлага и самонатяга да получел той мандатче да правел правителство.

Ристе, ама не може да плюеш в паничката, пък после да искаш. Мандатче вие няма да видите. Но ще се позабавляваме много с вашият нестихващ апетит да се докопате до кокъла като мандата отиде я в БСП, я в ИТН.

Надявам се да е при вторите и да чуя и видя как сменяте регистъра, гнусният Чалгар, който е ДЕПЕСАРСКИ проект, предател, наместник на мафията и всичко, което изслушахме последния месец го трансформирате в уважаемия г-н Трифонов и почвате да пълзите в краката му да спастри там някакво правителство, в което вас да не ви забравя. Че иначе пейката пред парламента при нови избори ви зове. Кирето ще ви абсорбира и без това орехавелия и липсващ електорат.

Иначе и към Ниновица да се присламчвате пак ще е забавно, ама то при вас си стана традиция – като се почне с местните избори и МаяМа, мине се през доскорошната ви куролация в Парламента, та се стигне до коалицията ви в Нова Загора.

Даниел Божилов