20.05.2024

ОТМЯНАТА НА ДЕРОГАЦИЯТА Е ФОРМА НА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ и УМНОКРАСИВИТЕ!

Сега в България има две политики!

От една страна, политиката на „умнокрасивите“ успоредна на директивите на посолството, която унищожава всичко руско!

Нефт, газ, ядрено гориво, ядрени реактори, руски туристи, леки автомобили, дипломати, църкви и каквото се сетиш за Русия!

Демократичната политика на посолството е „ПРАВАТА ПОЛИТИКА“ , тя е УСПОРЕДНА на „КРИВАТА ПОЛИТИКА“ на САЩ, съгласно огромното мнозинство на страните в целия свят!

Като почнем от санкциите срещу Китай, Русия, Иран, Куба, Венецуела, КНДР и всички останали, които не слушат!

Войните срещу Виетнам, Лаос, Камбоджа, Ирак, Авганистан,

Сирия, Либия, Ливан, Сърбия, и много други страни по света!

Финансовата агресия спрямо всички страни в света, които не следват интересите на долара, като замразяване на валутните резерви на Русия, преди на Ирак, Иран, Венецуела, заплахите спрямо Китай, Либия, Ирак, Турция, Венецуела!

Целта е да се унищожат АЕЦ КОЗЛОДУЙ, всичко свързано с АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, „ЛУКОЙЛ“, газопровода „ТУРСКИ ПОТОК“, топлоцентралите в страната и българската енергетика да бъде подчинена на Западните интереси!

А, това означава по-високи цени за българските граждани, и по-високи печалби на Западните корпорации, например като „УЕСТИНГХАУС“-от 51 американски щат!

Втората политика е на наследниците на Батко и Братко, БАЙ-ГАНЬО и ШУШИ! Тъй като в близкото минало двамката много обичаха да си играят на руска ролетка и много се облажиха покрай „ЮЖЕН ПОТОК“, някой им завидя и ги изпя на ЗАПАД!

Баджаначката на Моника Люински веднага довтаса у нас, натри им носовете, спря чрез ЕС строителството на газопровода и си отиде! Да, ама не! Путин си поиска газопровода или ………!

Ми ся ко праим-си рекаха момчетата и го измислиха!

Построиха нов газопровод с български пари, иначе турски!

И го кръстиха „ТУРСКИ ПОТОК“! Комисионните ги прибира Ердоган, той си взима и евтин газ, Путин си продава газта в Сърбия, Македония, Унгария и т.н. а БАЦЕ и ШУШИ си изпраха изцапаните гащи с парите на българските данъкоплатци!

Сега обаче, момчетата от Мисисипи им казаха, че и БАЦЕ ще ходи на гости на Магнитски, че в Ливанските банки има много български финикийски знаци, които могат да изчезнат, АКО НЕ СПРЕ ДЕРОГАЦИЯТА ЗА ЛУКОЙЛ!

Сега разбрахте ли защо спикерът на БАЦЕ, лошото ченге Дилянчо толкова много иска дерогацията на ЛУКОЙЛ!

Както и ШУШИ, който толкова намрази руснаците, че виж някой ден оглави някоя доброволна военна, депесарска авио-бригада със българските самолети Ф-16 В Украйна!

Така, че скъпи български данъкоплатци!

Вие, които не ходите на избори, за разлика от еничарите на ДОГАН и БАЦЕ, ГОТВЕТЕ СЕ В БЛИЗКИТЕ МЕСЕЦИ И ГОДИНИ ЗА ВИСОКИ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА, ТОКА и ХЛЯБА!

Тия двамата Ви окрадаха!

А, УМНОКРАСИВИТЕ ще ни затрият, като нация!

Щото сте прости, страхливи и мързеливи!

Вие не си знаете интересите!

Интересите се защитават в условията на демокрация пред урните!

А, когато не се спазват законите, НА УЛИЦИТЕ С ТОЯГИТЕ!

Вие българите не правите нито едното, нито другото!

Петър Къртев