18.05.2024
Екатерина Димитрова

Екатерина Димитрова

ОТ ДИСПАНСЕРА

в щрихи… черно – бяло с малко зеленичко 🥦(българска зелка)

Нека да е лято. Август е. Парламентът се пече. Събира сили за септембър.

Народа в психото трябва да бъде лекуван обаче. По клинична пътека за август има следните назначения – убиства, изнасилване, рязане с ножче, смърт и бедност, цените в магазините…

Идат избори, картината пред очите на болните психозелки требе да е трагична. Целта е септембър всички спасители парламентарни да имат светли боички. Ще слагат на масата всяка черна точка от августовското лечение.

Имаме проблем обаче… Няма враг! Ами сега?

Всички са си в брак. Или законно или под прикритие в любовна авантюра. Имаме си и щатна любовница Костадинка. В услуга, на който му трябва кръшкане.

Що така бе Коце?

НИКОЛАЙ МАРКОВ
„Патриот е душа дава! Но не свойта душа, братя, а душата на народа.
Коциту не разрешавал на така наречените „възрожденци“ митинги и протести пред американското посолство за което той, впрочем, лично говори много често. Не е разрешена и съпротива на всяка цена, защото са такива указанията към него от ДАНС и не само. Нищо не може без разрешение от партията-майка и спасителка! Единственото разрешено от партията-секта е гласуването за костюмираните тарикати с цел увеличаване с няколко милиона на държавната субсидия. Която всъщност е единствената им политическа и икономическа цел. Нищо повече.
А народът прост, живота – тежък, скучен! Възрожденски живот.“
И… ТАКА… Зелките – ние, ще растем и къдравеем напоително август и септември, та да ни сложат добре в парламентарната каца наесен. С чеп за зеле.
После… После 4 годинки краденье! По съпружески и извънбрачно!!