16.04.2024

Обръщането на световния геополитически ред е в пълен ход. Западът, който доминираше Изтока векове наред, отстъпва по всички фронтове и започва да потъва, въпреки усилията на четвъртата власт да спре осъзнаването на тази истина. Никога човешкото съзнание и човешките общества не са били манипулирани така явно и толкова дълбоко, колкото това се прави днес. Западът определено вече живее в своя измислена реалност, която все по-малко има общо с действителността. Западните кукловоди, добре познатите еврейски фамилии, които досега управляваха целия свят (няколко века, отново го подчертавам), западните геополитически архитекти и стратези не могат да ме убедят, че разбират в каква заблуда живеят и следователно в каква заблуда вкарват своите подопечни. Тоест, аз съм до голяма степен убедена, че състоянието на света и на Запада е такова включително, защото досегашните управляващи и скрити играчи не могат да разберат промените и не могат нито да реагират на тях, нито да се адаптират към тях. Което прави катастрофата на западния модел още по-фрапираща и с още по-мащабни последици. Не е за вярване, но е факт! Кукловодите не разбират, че изпускат конците и продължават да действат както досега и не могат да разберат защо всичко така се обърка.

Няколко факта от живота по света и у нас, които разказват за размерите на рушащата се геополитическа глобална матрица.

Никарагуа прекрати правото на новия американски посланик в страната да встъпи в длъжност. Обвинявайки го в намеса във вътрешните работи на страната и в уронване на нейния престиж, Никарагуа отказва да го пусне да влезе на територията и.
Между другото Никарагуа е държавата, в която ще бъде изградена руска военна база.
На срещата на външните министри на Америка вчера, редица държави, сред които Аржентина, Бразилия и Мексико отказаха да нарекат Русия агресор.

Връщането на последния проучвателен мандат у нас за съставяне на правителство, което означава край на този парламент и, надявам се, край на експериментите с управлението, беше моментално подпечатано от Митрофанова с успокоителните за България две предстоящи политически събития – подновяване на НЕПРЕКЪСНАТИЯ договор с Газпром и връщането на персонала на посолството в София. Категорично ни се показа какво мисли Путин за българския народ, за българския политически елит и за българските отношения с Русия. Той просто изчака Киро да се махне.

Европейската система, която е подложена на унищожителен режим от собственото си управление, започна да генерира сериозен опит да измени хода на Брюкселския тоталитарен център на вземане на решения, като изпрати Герхард Шрьодер на „почивка“ в Русия и се заговори за активиране на Северен поток 2, който е втора тръба по трасето на Северен поток, по дъното на Балтийско море. Изобщо не се съмнявам, че Шрьодер, който е личен приятел на Путин, главен акционер в Северен поток, заклеймен в Германия от укрофашизма и почти линчуван от русофобската германска и евросъюзна върхушка, е бил помолен да отиде да се моли на Путин да пусне газ за Европа и лично за Германия. Защото работата със зелената енергия и фанатичните клетви на специалистката по гинекология, че държавите в ЕС ще се откажат от руска газ, заплашиха не само „ДЕМОКРАЦИЯТА“, не само цивилизацията, не само организацията, но и основите на умствената градация на европейския континент.

Кандидатката за премиер на Великобритания Лиз Тръс, досегашен военен министър, глобалистки бройлер, яростен русофоб и путинофоб, проводник на унищожителна за Англия конфронтация с Русия, вчера внезапно заяви, противно на досегашните си заявления, че не може да вкара във война с Русия Великобритания. Че защо, как да не може?

НПО, което съветва Пентагона, RAND, организация, която изготвя прогнози за военните на САЩ, остави да изтече в публичното пространство доклад, в който предупреждава САЩ да не допускат ядрен удар от Русия.
Аз много пъти съм подчертавала, че ако има нещо, от което Западът наистина се страхува, това е ядрена война. Защото тя ще ги заличи от лицето на Земята и те много добре разбират това. (Странно е, че го разбират)
В доклада на RAND, като основна заплаха за евентуален ядрен удар, който Западът да предизвика от Русия, на първо място сред заплахите, е поставена…..медийната пропаганда. Повтарям – Докладът счита МЕДИЙНАТА РУСОФОБСКА ПРОПАГАНДА ЗА НАЙ-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА ЯДРЕНА ВОЙНА.
На второ място е посочено въоръжаването на Украйна с оръжия, с които тя може да порази руски цели.
На трето място е посочено укрепването на Източния фланг на НАТО.

Русия в момента е на изчакване във войната с Украйна. Прецизно и поради това бавно върви овладяването на Донбас. И чака, развоят на световните процеси, поведението на западните и „партньори“, реториката им спрямо нея и най-голямата мощ, която Русия разгърна срещу Запада – обратният ефект на санкциите срещу Русия.
Водещи западни медии вече се предават и заявяват, че открито лъжат населението за резултатите и от войната и от санкциите.

В телефонният разговор между Байдън и Си Дзинпин тази нощ американският президент е заявил, че САЩ НЕ ПОДДЪРЖАТ ИДЕЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ НА ТАЙВАН.
В очакване на евентуално посещение на Нанси Пелоси в Тайван, на което китайската страна обяви, че ще отговори с военен език.

Обиколката на Сергей Лавров в Африка доведе до поредното отдръпване на Африка от Запада и обръщане към Изтока, Русия и организациите в Азия. Което вбеси френският президент Макрон и го накара да избухне, че Русия използва политическо, икономическо и военно влияние, за да привлича на своя страна Африка. Интересно, Западът какво правеше в този континент от 1000 години насам и с какви точно подходи го….употребяваше?
Значи, когато Западът „демократизира“ някой континент, е благо и рай, а когато Русия го прави, е ужасен ужас.

Свиквайте!
Западният ред свърши!
Идва нов, вероятно неприятен, вероятно неподреден, вероятно тежък.
Но няма да е западно глобално либерален и следователно живителен, спасителен и за хората и за Природата, глътка въздух след Ротшилдите.

Анастасия Гешева