18.04.2024

Може да бъде изображение с 9 души, на открито и текстово съобщение

Американците благоволиха да ни уведомят през туитър, че ще имаме съмнителната чест да приемем американски войски на българска земя. Можеше и направо да се натресат, и без да ни уведомят в Туитър /е, поне Цончо, който виси в Туитър, е разбрал за десанта/. Със сигурност отново американците ще търсят майка си на майната си. Какви точно интереси ще защитават в другата част на планетата, не е ясно. Някакви демократични ценности ще да са! Включващи натрисането в държави, които не са те канили и народи, които откровено те мразят.

Да, ние сме членове на НАТО! Зорноволно, а не доброволно. Като голямата част от българския народ е против това. Проблемът е, че НАТО не ни пази от нищо, само ни навлича проблеми и ни въвлича във война. Всички знаем кой е най-големият ни враг от съседите. Той също е в НАТО. Нима някой си въобразява, че ако ни нападнат, от НАТО ще получим нещо повече от възмутена декларация?!? НАТО не ни пази. Друг е въпросът, че нашите политици и в случая военния министър не трябва да клякат като любител на прайда на всеки чужденец, който ги пожелае! Ама се иска нещо като достойнство, кураж и родолюбие, каквито явно не се виждат сред политиците ни.

Американците пазят единствено собствените си империалистически интереси. И задни части. Да си въобразяваме, че идват за добро, означава да сме пълни олигофрени. И това натрисане на чужди войски на българска земя някак си странно съвпада с оня техен посланик, който се слави, че където е стъпил, само преврати и граждански войни стават.

Икономическата катастрофа ще е най-малкият ни проблем, ако това, за което се говори зад кадър, се случи. Никой от нас не е преживявал война. Но баба ми ми е разказвала. Чувала съм какво е. Аз не искам мъжа ми и сина ми да бъдат убити за славата на американската кокошка. Не искам бомби да падат над дома ми, за да защитя икономическите интереси на САЩ в окраИната. Не искам българи да губят живота си, защото Байдън е решил да приложи психопатията си върху света.

И въпросът ми е днес към ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ – Обяснете на българите ЗАЩО и КОЙ допусна чужди войски на българска земя? Какви са българските интереси в тази война. И моля – веднага ви казвам – майната му на цивилизационния избор, ако загубим народа си!

Елена Гунчева