18.05.2024

Анастасия Гешева

Пиянството на демократичните сили! Отломки от някогашното СДС, дълбоко вярващите в „ДЕМОКРАЦИЯТА“ на Сорос отломки от старите ленти, някои емблематични имена на славните жельови и костови времена, казват (пиша този пост след като видях и други, освен добре познатите), че изказването на Ахмед Доган на конгреса на ДПС преди седмица, било единственото логично и адекватно политическо изказване в България по въпросите на глобалната политика. Първо, тежки гемии на СДС да хвалят Сокола за политически възгледи, е тотално доказателство за политическия, идеологически и мисловен провал на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ в България.

Това е не просто провал, това е погром и самопогром! И второ, този, който мисли, че Доган има единствено логична и вярна политическа дирекционна мисъл за времената, в които живеем, се намира завит с дебел бабин юрган или забол глава в пясъка, или пък тежко изостанал и заседнал някъде между 1989 и 1999 година във времето. Няма друго определение, разберете го!

И за финал показвам „ПРОГРЕСИВНАТА И ЛОГИЧНА МИСЪЛ“ на Ахмед Доган – НАТО и ЕС, светът се готви за Трета световна война, сигурността вече е утопия. Толкова за диагнозите и компетентността във днешните времена. Ако Доган ви е най-компетентен и адекватен, то вие сте класическа тиква и то изгнила.

Анастасия  Гешева