24.04.2024

ПОЗОРЪТ, наречен Румен Радев, се вихри в цялото си зловоние без вече дори да крие както зависимостите си от американското посолство, както абсолютното си ПАРИЧНО ОБВЪРЗВАНЕ С „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, така и тоталната си НЕРЕГЛАМЕНТИРАНА НАМЕСА в изборната кампания за предстоящите парламентарни избори на 2 април т.г.

МВР е превърнато в ПОЛИТИЧЕСКА КЛОАКА, която изпълнява без да гъкне нарежданията на аватара на Румен Радев – Николай Копринков, който чрез МВР шефове ръководи процеса за „сваляне“ и „вдигане“ на гласове.

МВР в лицето ЛИЧНО на министър Демерджиев, който е назначение на ПОРОЧНИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ ТАНДЕМ КОПРИНКОВ – УЗУНОВ, РАБОТИ ИЗЦЯЛО ЗА ПП И ДБ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ НА ВСЯКА ЦЕНА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.

Главните Схемаджии за купуване на гласове СА ПОД ПРЕКИЯ ЧАДЪР НА МВР – ДЕМЕРДЖИЕВ В ПОЛЗА НА ПП И ДБ.

Шефовете на МВР по места по нареждане на Руменрадевия Копринков привикват определени оперативни служители, като им се обещава повишение в службата и парични „бонуси“, за да работят на … улицата. Но не за да разкриват престъпления, а за да употребят влиянието си сред подземния свят и купувачите на гласове за да се „свият“ определени гласове, за сметка на гласове за ПП и ДБ.

МВР в момента е НЕЗАКОННА И НЕРЕГРАМЕНТИРАНА МАШИНА, ПОЛИТИЧЕСКА МАШИНА, КОЕТО Е НОДОПУСТИМО ПО ЗАКОН, КОЯТО РАБОТИ В ПОЛЗА НА ПП И ДБ.

За ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ОТГОВОРЕН ЛИЧНО ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО НАЗНАЧИ ТОВА ПОЗОРНО ПРАВИТЕЛСТВО, КАКТО И НЕГОВИЯ АВАТАР НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ И НЕГОВАТА МАША МИНИСТЪР ДЕМЕРДЖИЕВ.

Както АФЕРА първа разкри още преди месеци – целта е на всяка цена ПП и ДБ на спечелят тези избори по заръка на американското посолство и с ГЕРБ, които са си разтворили вече задните бузи и са поели американския до дъно, само и само Боко Тиквата да си спаси кожата, да направят правителство, което моментално ще вкара във война България!

Румен Радев играе в тази мръсна игра главна водещя роля.

Румен Радев е до гуша оплетен в корупционните схеми на „пътя на копринката“ и КРАДЕ заедно с тях. Толерира ВСИЧКИТЕ КОРУЦИОННИ СХЕМИ НА ТЕЗИ БЕЗСРАМНИ СЕЛЯНДУРСКИ КРАДЦИ, КОИТО ЗА ДВЕ ГОДИНИ НАДМИНАХА И БОКО ТИКВАТА ПО ОТКРАДНАТОТО.

Румен Радев е продажен предател. И мръсник.

И в момента е превърнал и МВР в ПРОДАЖНА КОЧИНА.

Казвам го аз, Веселина Томова, и се подписвам отвратена.

А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

https://afera.bg/