19.05.2024

Помните ли миналата година как ви убеждаваха, че само ваксините ще ви спасят, че всички, които отричаме маските и ваксините, ще се капичнем, ще заразим близките си и изобщо няма да ни бъде. Бяхме обявявани за социопати, вредни и самоубийци. Та да попитам: И СЯ КВО?

Видимо човечеството не намаля от истерията. В България огромна част от хората отказаха да се подлагат на експерименти и за неистова мъка на евроатлантиците, продължават да си се разхождат живи и здрави. Сред починалите има и ваксинирани, и неваксинирани. От друга страна, увеличават се внезапните смъртни случаи при здрави млади хора. Медиите много внимават да не се направи връзка между двете неща.

Всъщност всеки път, когато се опитват да ви вкарат в истерия, единственото, което искат, е контрол над вас. Тези, които мислят и тези, които не се поддават на обществения натиск, стават все повече. И не знам дали глобалистите осъзнават големият си провал?!? И както вече питах: И СЯ КВО? Освен, разбира се, че един ден ще бъде потърсена отговорност….

Елена Гунчева-Гривова