01.05.2024

Много „правоверни“ анализатори считат за притеснителен сигнал,срива в доверието в партиите и лошото състоянието на партийната система в България. Дали това трябва да е притеснително или е здравословно е спорно.

Сривът идва главно от срив на доверието към евроатлантическите партии и бившите социалисти от БСП,които наскоро им пристанаха.
Единственото сериозно постижение на амбасадата, бе с „Български възход“ и с игричките с уволнението на Янев,като така подлъгаха и отмъкнаха от „Възраждане“ и другите патриотични формации на „американското поле“ куп разочаровани от БСП,Атака,ВМРО и НСФБ,които не осъзнаха какво се случва.
Успяха да създадат в съзнанието на много български патриоти и русофили „мечтания водач“-военен,генерал,бивш премиер и изгонен от тяхното проамериканско правителство, военен министър.

Признавам,успешна постановка и измама. Но лъжата не може дълго да се прикрива,излезе наяве и надявам се,това творение бе до тук.
Продължавам да смятам ДПС за неконституционно етническо образувание на корпоративни и стопански интереси и,че са евроатлантици, колкото аз съм кришнар.

Поредицата от избори дирижирани от Козяк ни остави в състояние на „насипен парламент“,което е доказателство за лошото качеството на атлантическия ни политическия ни елит. Не съм сигурен,дали това трябва да ни тревожи или по-скоро да ни радва.

Въпреки,че не съм във възторг от поредицата служебни правителства на президента,не мога да не призная,че те нанесоха много по-малко вреди на страната,от откровено проамериканските три редовни правителства на Борисов и последната трагедия на Петков.

Така,че може да не е толкова лошо атлантическата сбирщина в 48-то НС да приеме бюджета и няколкото най-неотложни закона и да отлита в небитието на продължаващия си упадък.

Йордан Халачев