01.05.2024

Анастасия Гешева

Започна конгресът на ККП в Пекин с уверението, че Китай ще защити правото си над Тайван, ако се наложи и с военна сила.

За добро утро на евро-атлантиците по света и у нас, които сън не спят в търсене на места, където да се сбият и после да викат – Бият ни!
На всички тях и на тези, на които им се струва, че Русия ги заплашва с ядрено оръжие, защото така им казват по всички видове световни БиТиВи и Нова, искам да им кажа, че единствената държава в света, която е използвала ядрено оръжие, е САЩ. Както и бомби с убеднен уран. Над мирното население, нали е ясно?

Така наречените европейски „социалисти“, хора, които нямат абсолютно нищо общо със социалните идеи и живот, само използват опаковката на нещата, мимикрирайки чистосърдечен капитализъм, вчера показаха истинското си лице, ако някой още не го е видял де. Новият лидер, сменил изключително тежко глобализирания Сергей Станишев, е още по-глобализиран и каза, че ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Значи да си дойдем на думата. За псевдо социалистите класите, които са в неравноправно положение не са общо казано работниците, а половоизменените и домашно насилените. За псевдо социалистите в ЕС няма значение живота на милионите наети от корпорациите хора, за които има стотици данни, че живеят в робски условия, доброволно разбира се, значение имат главните „жертви“ според глобал-либералната теория.
Това нещо няма нищо общо със социализма! Конгресът на ПЕС беше пълен израз на действащия войнствен либерал глобален талибализъм.

В английските управляващи кръгове върви ужасена реакция за бърза смяна на току що избраната турбо мега ултра калинка на ДД на поста Министър-председател. До две седмици ще я махнат! Това чудо е неописуемо.

Илън Мъск беше герой два дни. На третия си клекна пак в блатото.

Припомням също, в деня на откриване на китайския конгрес, събитие с главно геополитическо значение, че според услужливите медии Си беше сменен и арестуван, ама ей го, чете слово на конгреса. Иначе ние сме фейк.

Една новина за десерт.
Украинският финансов министър Сергей Марченко е избран за председателстващ Съвета на управляващите МВФ И СБ за 2023 година. Този пост дава право да председателства пленарните заседания на събранията на финансовите министри и ръководителите на централните банки на страните членки. Напомням, че Русия членува и в двете организации и Силуанов и Нибиулина в 2023 година ще се подчиняват на украинският финансов министър.

По този повод да припомня, че Украйна в момента има неофициален статут на държава, на която целият свят е длъжен!

Анастасия Гешева