03.05.2024

Елена Гунчева - Гривова

Козяшкото правителство на България ми прилича на някой, който ведро се дави и се опитва да пее, за да заблуди тези на брега, че всичко е наред. Ударите под кръста започнаха още от първия ден. ПП са като наивни камилчета, а ГЕРБ и Борисов като стари кучета в тая игра. От последните проучвания се вижда, че ПП отиват в историята, като голяма част от отлива им се дължи именно на съглашателството с тези, за които говореха, че са за изчегъртване. Явно изчегъртването нещо се размина на фона на американските интереси.

Всеки ден долнопробните циркове са налице. Чак е погнусяващо. Народът не може да се ориентира кой с кого и защо се съгласява /щях да кажа друга дума, ама е невъзпитано/, Пеевсик грее над всички с иновативни идеи как да направи новата Конституция и да спре руснаците на Дунава и Черно море, Възраждане обясняват как това, че гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС, не означава, че гласуват с тях, а ИТН се опитват да ритат всички. БСП се опитват да спасят останалия им авторитет, но без да предизвикват особено внимание, че не се знае какво ще стане.

Колкото и да натискат американците, няма как да им сложат по един пазвантин да не се изпокарат и изпотрепят помежду си. И в това е надеждата ни, че скоро правителство няма да има. Или поне не в този си мазен помиярски вид.

Елена Гунчева-Гривова