28.04.2024

Предателството извършено от ПП и ДБ, в присъдружие с ГерП и ДПС е тежко, но тези 15 000 или дори 20 000 сирийци и афганци са нищо, пред онези, които ще дойдат от Турция.

Без да е прозвучал и един изстрел – Странджа и Сакар ще бъдат загубени. В едно кратко време – тази наша земя, която дори социализмът не успя да засели (въпреки всички положени усилия) ще се пренасели, но не с хора, в жилите на които тече нашата кръв.

Това ще е последната злина, която ще ни сторят англосаксонците (а най-вече Германия).

След като претърпяхме две национални катастрофи, чрез безхаберието, алчността, глупостта и страха си – ще понесем трета поредна катастрофа.

Германия “вдигна вълната”, Меркел покани тези чужди за Европа човеци, а сега ще ни оставят ние да се справяме с голяма част от тях.

Хубавото на лошото е, че вече е напълно ясно, кой е българин и кой само се води такъв, чрез българско име и уж българска вяра.

Не мислете, че роптая срещу нашите сънародници мюсюлманите. За мен няма разлика между истинските християни и истинските мюсюлмани. Всеки такъв – роден на тази земя – може и трябва да я нарича Родина.

Не така стои въпроса с данайците, както и онези наднародни особи, които не могат да са верни на никой народ или схващане, освен на своята човеконенавистна вяра – изискваща от тях да се впият и изсушат корените на всеки народ, който ги е приел, защото привидно са станали негова част.

Такива тук има много, но вече са видими. Ще понесем тази последна злина, защото се покварихме и забравихме, кои са предците ни. Лечение има, но като всяко друго – няма да мине без болка и страдание. Колкото и трудно да бъде – за добро е.

Инак загиваме.

Христо Христов