20.09.2024

Анастасия Гешева

Въртележката с избори се върти и задълбочава промените в света и проблемите за глобалистите.
Нетаняху се връща на власт в Израел.
Това не е добра новина за Байдън, но вчера обясних, че при напредналите стадии на тектонични промени на англо-саксонския ред в света, трябва без познатите предубеждения да се гледа на всеки човек политик, пък бил той и много добре познат. Поне аз такава задача имам в себе си.

Изборите в Израел могат да донесат много голямо напрежение в района, особено предвид предстоящите и в САЩ. Тук имаме скачени съдове. Байдън се опитва да въвлече във война Саудитска Арабия и Иран. А Нетаняху просто ходи по ръба на бръснача.

В Бразилия информации за превзети избори през машинното гласуване по модела на САЩ. Защо, ако Лула ще бъде антиглобалист, както си мислят официално представящите си света, трябва фалшифициране на резултати? Ясно е, че няма да бъде антиглобалист.

Целта е напълно ясна.
При загубата на Украйна Западът ще направи всичко възможно да подпали колкото се може повече горещи точки в света. Лошата новина за Запада е, че във всичко това ще изгори самият той, ама как да се обясни на заспали хора какво става.

Черно море продължава и тази сутрин да е в повишена геополитическа опасност. Турция се опитва да изземе инициативата да превозва зърното без Русия. Сигурна съм, че много са се объркали. Четох анализи, че Ердоган играе тройна игра, но ако не си премери правилно силите, ще се провали. Има кредит на доверие, но да видим докога.

Ах как искат САЩ и Англия да видят война между Русия и Турция!
Или между Русия и Китай….

Анастасия Гешева