25.04.2024

И престижното германско издание “Билд” извади на показ лъжите на Нинова. И на секретарката й Методиев. Тя обаче продължава да се кокори насреща и най-безобразно да ни лъже. Защото най-вероятно я пазят американците, а сигурно и прокуратурата, макар и това да е до време. Със сигурност. (Между другото Нинова и Методиев “поръчват” журналисти. Последното го знам със сигурност)

Въпросът е, какво трябва да направим ние, така че тази селска лелка да си получи заслуженото. За наглостта и лъжите. Да я търпим още или да я пратим с Еконт там, където й е мястото – в село Крушовица (в Уикипедия между другото пише, че Нинова е родом от Мизия, смятайте за каква комплексарка иде реч. Чудя се Калоян как не се е писал родом от Стокхолм), или да я оставим да продължи да ни прави на маймуни?

Не знам. Кажете вие. Тая патка смаза БСП, излъга за какво ли не, от години върти едни и същи схеми предимно с един чичка от Видин, излъга за Македония, излъга за оръжието, излъга за всичко!

И тъй като знам, че нищо няма да се случи извън нас, затова реших да посветя част от свободното си време и да се позанимая аз с темата. И какво открих ли? Лелелелеееее…, майко! Съвсем скоро ще изпищите и вие…

Васил Петев

afera.bg