27.04.2024

Сгащила е Камерън и Кулеба в антракта и „щрак Марийке на портрет“! Както винаги на крак като абитюрентка, която се снима с всеки. Ей така за спомен….

Тук в България обаче нещата се представят като изключително сериозни и прес-съобщението гласи: „Акцент в програмата на Габриел в Давос бе срещата й с министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба и с държавния секретар на Обединеното кралство по въпросите на външните работи, Британската общност и развитието лорд Дейвид Камерън“.

Как само звучи „програма“ и „акцент“! В действителност, най-вероятно Габриел е настигнала Камерън докато онзи бързал към нужника, за да се облекчи и набързо провела „ключов“ разговор, касаещ стратегическото партньорстово между България и обединеното кралство. И разбира се следва неизменната портретна фотография, която да обиколи България надлъж и на шир.

Остава сега да приклещи и самия Зеленски за една снимка и по жълтите павета ще потече урина, която инфантилните дегенерати ще изпуснат от радост и умиление!

Естествено целият фарс с фотосесиите на никому неизвестната Габриел са свързани с предстоящата „ротация“. Нали трябва да бъде представена по някакъв начин преди да я изберат за премиер на клета България.

Затова и дефилира по коридорите в Давос и се снима с когото хване, за да може утре Борисов да ви обясни, че ето видите ли всички разговарят с Габриел, знаят я и тя е истински „евроатлантик“, когото белите вождове високо ценят.

„Началниците“, както банкянския заслужил народен артист нарича западните политици, харесват Габриел и затова тя трябва да е премиер на държавата. Това е причината за тази истерична пропагандна кампания с „международния“ имидж на Мария от Хаджидимово.

Естествено във всички публикации свързани със „стратегическите“ срещи и „тежките“ преговори, които Габриел неуморно провежда в полза роду, неизменно се изтъква, че България ще продължава да подкрепя Украйна до откат – дори когато същата на прктика спре да съществува и Зеленски се завърне в шоу бизнеса, от където е и дошъл.

В българският език има една много точна дума, която обяснява поведението на тези хорица и тя е ИЗМЕКЯРИ!

Превърнаха България в бананова Република!

Страхил Ангелов