02.05.2024

Западът се затича право надолу по наклонената плоскост. Остава да пуснат радиационен облак над Украйна, мислят си, че и на ветровете заповядват, ама криви ще им излезнат сметките.
Почти сигурна съм, че са платили на Путин да направи, каквото прави, за да може Шваб-Гейтс-Сорос и сие да занулят западната цивилизация, връщайки я в средновековието, но да е виновен Путин! Лично Путин.
Вижда се, че политическите решения в целия Запад са толкова абсурдно погрешни и обратно на това, което е добро, че не мога да намеря друго обяснение.

Да бъде постигнато едно ниво на цивилизация, ниво на екзестенциални придобивки, ниво на морал и образованост и всичко това да бъде унищожено, това не може да е нищо друго, освен психическо заболяване на Запада.

Да тикаш народите на Запад към загуба на цивилизацията им, това е върхът на глобалната лудост.

Какво да направи Путин?
Да изпепели тези, които стрелят по ядрена централа с шест работещи блока?
Да остави земята и народа си в ръцете на американското посолство в Русия?

Кисинджър, като досадна тъща току се включи отнякъде с неговите стогодишни идеи! САЩ били на границата на война с Русия и Китай! Че да не ги карам аз!?! И журналистът мисирка от Уол Стрийт Джърнъл го пита – Дали не било трябвало САЩ да ги разедини като при Никсън? Когато Кисинджър беше държавен секретар. Тия хора си живеят в миналото! В 70-те на миналото хилядолетие! И си мислят, че днес ще успеят. Никога няма да успеят и Слава Богу винаги ще е виновен Путин. Трябва да го позлатят и паметници да му издигнат освен, че ще спаси света от лудите, но и защото е съгласен да е единственият виновен за всичко.

Този Запад го чака тотален край на илюзиите и крах по всички линии на живота. Напълно заслужено.

Между другото, докато частната компания на Гейтс СЗО търси синоними на маймуна, за което е обявен конкурс, някак не виждам да оповестяват грозната истина, че 99% от така наречените заразени с шарка, или каквото там са пуснали от биолабораториите на САЩ, са мъже гейове. Чудя се случайно ли е или направиха и патогени за прочистване на гейове? С едната ръка създават , с другата рушат. Това е прекрасният ви Запад.

Анастасия Гешева