26.04.2024

В момента, в който Зеленски пристигна в Хирошима, неясно като какъв да участва в събирането на Г-7, искам да хвърля днешната си бомба, предоставяйки супер важна информация по смлян начин, на прост разбираем език.

Доказа се, че Западът не може да спре руските свърхзвукови ракети Кинжал и това е най-пазената тайна в момента в Колективния Запад.

Системата за ПВО Пейтриът претърпя пълен крах в двубоя с Кинжал преди 4 дни.

Това се доказва и от моменталния спад на акциите на компанията производител, чиято графика споделих вчера от Тодор Ангелов.

Системата Пейтриът е на 35 години и не може да спре по-модерните руски оръжия.

Това е пълен тотален крах и провал на Запада и НАТО на бойното поле. Значението е фундаментално, ще измени хода на историята.

Винаги съм обяснявала, че да се воюва с днешна Русия е глупост и безумие. Благодаря, всичко се доказа!

На всичко отгоре руснаците си правят гаргара с американските оръжия. В случая Кинжалът е следвал една обикновена ракета Х-22, която е служила за прикритие.

Това означава още по-дълбока рана, защото Пейтриът не са успели да свалят и обикновената ракета, както остава за свръхзвуковата.

Потрес, шок и ужас.

Това може да е една от причините да държат Зеля извън Украйна. Просто никой и нищо на територията на Украйна не може да се прикрие от руските оръжия. Пералните свършиха работа! 😁

Още една новина по темата Пейтриът.

След поразяването на системата за ПВО, към Рамщайн от Киев са придвижени неопределено количество ковчези. Значи има загинали хора, неукраинци. Двоен потрес!

А рейтингът на Путин е 80%! Да ви кажа ли колко е на Байдън? А на Чарлз III?