29.03.2024

Аз съм много доволна от ставащото в България.

Двете събития, счупване на краката от бързане да се прокара закон за разследване на Гешев и несъстоялите се искания за имунитетите на Бойко и Киро, са на път да извършат много важни разкриващи действия.

Понеже политическата ни класа, тотално поддържана от външната мафия, евроатлантическата мафия, която прихвана България още преди 10 ноември, вчера изглеждаше изключително самодоволна (лицата на Зарков, Христо Иванов в Панорама), аз твърдя, че те не разбират как всъщност в момента правят така, че се РАЗКРИВАТ И СВАЛЯТ МАСКИТЕ СИ.

Твърдя, че нашият политически елит не разбира колко дълбоко се е променил света и всеки ден продължава да се променя. Твърдя, че те са слепи и глухи за промените, които вече са дошли и твърдя, че тази слепота и глухота тръгва от покровителите им в ЕС, САЩ и НАТО.

И така.

В момента, в който законът за разследване на главния прокурор, в случая Иван Гешев, бъде приет следващата седмица, автоматично към ГЕРБ като мафия се разкриват ДБ, ПП, ИТН и ДПС. За Възраждане и БСП зависи от това как ще гласуват и дали ще са в залата. Най-после и слепите ще видят това, което е истината – ГЕРБ не са сами в мафията. Към тях са и Киро и Христо и никога не са били извън тази мафия. За Трифонов това ще е пълното падение, защото само преди 2 години ви обясняваше как ще чегърта ГЕРБ, а сега е с тях. Този закон ще докаже на България, че всички са в кюпа с ГЕРБ.

Няма да кажа, че съм била права. Защото не изпитвам никакво удоволствие да се оказвам постоянно права за скритите намерения на хората в политиката и за излъчването на всеки от тях, което за слепците може и да изглежда невероятно чисто и справедливо.

Абсолютно същият извод ще следва и при гласуване на правителство, пълно разкриване, че всички са част от мафията.

България чрез Илияна Йотова е участвала и подписала поредното безумие на ЕС. Да търси финансова отговорност на Русия за причинени щети от войната и удовлетворяване искове на жертвите и. Съгласна съм! Но след като такива финансови претенции се представят към организиралите войните в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Югославия, Корейски полуостров, Виетнам, Панама. Да се изплатят компенсации на жертвите в тези войни. И тогава да търсим Русия, съгласна съм. А ако върна лентата назад, към колониалния период, Англия ще мине в разорение.

Още нещо по закона „Гешев“.

Ако го гласуват и КС не го спре, защото е противоконституционен и ако Радев не наложи вето по същата причина, моментално разкрива съдиите, прокурорите и президента като съучастници на мафията и служители на мафията. За съдиите е още по-тежко такава присъда, защото ще ги разкрие най-сетне като изпълняващи политически поръчки. Все неща, които народът знае много добре и отдавна!

Нямат ход.

Всеки ход ги разкрива и блокира. И така аз самодоволните им мутри само на глупост и самозабравяне отдавам. И Ам Гъл падна в горящия вулкан викащ от радост как си е взел неговото. 😄

Анастасия Гешева