25.04.2024

Анастасия Гешева

Понеже Западът не може да разберат руския народ и дух, съответно никога не могат да разберат Русия като държава, ще кажа какво става с няколко думи.

Русия се задвижва бавно, трудно и тромаво. Но веднъж задвижена, тя ще спре отново след около 100 години, като никой не може да каже къде и как ще спре. И всички ще съжаляват горчиво, че я накараха да се задвижи. От друга страна Русия трябва някой да я ръчка и то тежко, за да може да се движи.

През Първата световна война я задвижиха и тя стигна много далеч, никой не беше очаквал това, което се случи. И сега така ще стане. Русия ще тръгне буквално и преносно и ще стане причина за напълно нови световни форми.

Който мисли, че болшевиките в лицето на Ленин са внос отвън и събитията по въздигането на Русия в СССР и РФ са инспирирани от външни сили, значи не познава и разбира историята и не познава основни духовни процеси. Че за да има външно влияние, което да е успешно, то трябва да има вътрешно съответствие, иначе външното влияние няма да постигне нищо.

Болшевиките са израз на изключително дълбоки, сложни и продължителни процеси в руската душа и общество векове наред и нищо външно не ги е задвижило, както и да изглежда. И сега така ще стане!

Анастасия Гешева